../images/Emo58.gifפתרון מלא../images/Emo41.gif
זה מה שקורה שבן-אדם משועמם....
אז ככה... כתבתי מקודם פתרון כתגובה מהירה ומשום מה לא שלחתי (האבלה) מתוך העציץ לקחת את הקלף עם המספר ירוק (משתנה ממשחק למשחק) ליד השידה עם המגירות לקחת את הקלף עם המספר האדום. מתחת לשמיכה לקחת את השלט. לראש המיטה יש מדף שם מסתתר אחד המפתחות. את המפתח השני תמצאו לאחר שתלחצו בנקודה כמו שמופיע בתמונה. כעת נפתח את המגירות (האמצעית והתחתונה) ניקח את המברג (אמצעית) ואת הסוללה (תחתונה). בעזרת המברג נפתח את השעון וניקח ממנו את הסוללה. נכניס את שתי הסוללות לשלט ו"נדליק" את המזגן, ע"י בחירת השלט ולחיצה על המזגן. אופס... עשינו קצר. נסתובב לנו בחדר ונראה שישנו ארון חשמל מאיר. נפתח אותו ונדליק את האור חזרה. באותו מקום של המתג ממש מתחתיו נמצא את המפתח השלישי. בעזרתו נפתח את המגירה העליונה. משם ניקח את הקלף השלישי עם המספר הכחול. ניגש לכספת ובעזרת המספרי שיש לנו נקליק על הכספת (אין לי מושג מה הסדר פשוט לנסות זה לא כ"כ קשה.) ואז ישנה עוד כספת ומעליה פתק עם רמז לקוד. במקרה הקודם ששיחקתי יצא לי 6H+6M+5S (הסתכלו באותה תמונה) זה משתנה ממשחק למשחק כך שהקוד לא זהה. זה מרמז על H - שעות M - דקות S - שניות ניגש לשעון ונקליק עליו, הוא יגיד לנו את השעה המדוייקת: 59 41 11 אז נעשה תרגיל קטן במתמטיקה 607=(59*5) + (41*6) + (11*6) זה הקוד שיצא לי לקחתי את המפתח והופס... אני בחוץ. אחלה משחק.