חדש
L Lady In Blues New member 8/2/08 #2 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני אוֹרי, בת 16 וחצי. לשרותך תמיד. נעים להכיר ושהייה נעימה בפורום
O Oyster Girl New member 8/2/08 #3 ברוך הבא ../images/Emo140.gif מקווה מאד שאתה מתכנן להשאר פה, יש פה אנשים איכותיים
C Che Elada New member 9/2/08 #5 אני? -סתם אלעד ../images/Emo9.gif בן 18, אחרי שנת שירות, לפני גיוס, ומחכה לגיבוש טיס (מועד אביב) אני די גרוע בלהציג את עצמי, אבל אם תשאלו אותי שאלות יהיה בטח יותר קל
אני? -סתם אלעד ../images/Emo9.gif בן 18, אחרי שנת שירות, לפני גיוס, ומחכה לגיבוש טיס (מועד אביב) אני די גרוע בלהציג את עצמי, אבל אם תשאלו אותי שאלות יהיה בטח יותר קל
C Che Elada New member 10/2/08 #7 מממ.. כל כך משתנה.. כרגע מלנכוליה, אני לא בטוח שיש מספיק תוים בהודעה ואני מרחם על האצבעות שלי כדי לכתוב את כל האמנים האהובים, אבל המשפיעים? -ביטלס, בוב (דילן, כן?), קווין, מתי כספי, שלום חנוך, אביב גפן, גאנס, פינק פלויד
מממ.. כל כך משתנה.. כרגע מלנכוליה, אני לא בטוח שיש מספיק תוים בהודעה ואני מרחם על האצבעות שלי כדי לכתוב את כל האמנים האהובים, אבל המשפיעים? -ביטלס, בוב (דילן, כן?), קווין, מתי כספי, שלום חנוך, אביב גפן, גאנס, פינק פלויד
C Che Elada New member 12/2/08 #10 תודה לכולכם! ../images/Emo9.gif אז עכשיו ספרו לי קצת על הפורום, יש מפגשים? מי כאן בכלל? ספרו קצת על עצמכם..
תודה לכולכם! ../images/Emo9.gif אז עכשיו ספרו לי קצת על הפורום, יש מפגשים? מי כאן בכלל? ספרו קצת על עצמכם..
O Oyster Girl New member 13/2/08 #11 הפורום הוקם לפני פחות מארבעה חודשים.. לכן מפגש עדיין לא רלוונטי, אך אני צופה ומקווה לו בעתיד מה שכן, כשיהיו הופעות ברווווור שנפגש כולנו
הפורום הוקם לפני פחות מארבעה חודשים.. לכן מפגש עדיין לא רלוונטי, אך אני צופה ומקווה לו בעתיד מה שכן, כשיהיו הופעות ברווווור שנפגש כולנו