G Gaius Octavius New member 30/4/06 #44 אתה תאהב את אולגה בין אם תרצה ובין אם לא אתה תגלה שהיא היצור הכי חמוד בעולם בקרוב
E Evil Pig New member 30/4/06 #47 ברוך הבא!! אני דורון אתה יכול לקרוא לי דורון אממ בגלל שאמרו כבר את כל הלהקות האפשריות אז תשמע system of a down הם לא פאוור אבל הם מעוליייייםםםם !!!!! ונצל"ש קצר - ניית'ן חוזר מחר יאיי יאיי יאיי!! - הוא היה בפולניה החבוב היפה שלי.. מתעליו!
ברוך הבא!! אני דורון אתה יכול לקרוא לי דורון אממ בגלל שאמרו כבר את כל הלהקות האפשריות אז תשמע system of a down הם לא פאוור אבל הם מעוליייייםםםם !!!!! ונצל"ש קצר - ניית'ן חוזר מחר יאיי יאיי יאיי!! - הוא היה בפולניה החבוב היפה שלי.. מתעליו!
T The legendary DuDe New member 30/4/06 #48 כשאתה שומע פאוור אתה מתנהג כמו ת'ראשר. כשאתה חוזר לשמוע ת'ראש וסיסטם אתה מתנהג כמו פאווריסט? פריק!
G genz New member 30/4/06 #49 peace and love to you, me brova we be chillin' 'ere, you be welcome to stay, mon! believe in ja, babylon is coming! ותשמע קריאייטור.
peace and love to you, me brova we be chillin' 'ere, you be welcome to stay, mon! believe in ja, babylon is coming! ותשמע קריאייטור.
T TarwenR New member 30/4/06 #51 וולקאם ../images/Emo24.gif אני נדיר *לוחצת לך את היד* סונטה זה טוב מאוד תוסיף את ארוון גם :]