חדש

wrong turn

New member
חדש../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif

כאילו אני חדש
אז אנשים זאת סדרה נחמדה אבל אני לא מבין אותה. מי נחמד ויסביר לי? לרשום את השם שלך כשאתה רושם הודעה

מממ...

אני לא בטוחה אם אני אסביר טוב אבל ננסה.. אז ככה אני שאיה והינה ההסבר: סאקורה היא ילדה בכיתה ד' בבית הספר היסודי. אמא שלה מתה כשהייתה ילדה קטנה והיא חייה עם טויה אחיה ואבא שלה. לטויה יש חבר ששמו יוקיטו שהיא מאוהבת בו. החברה הכי טובה של סאקורה היא טומויו שמאוהבת בה. יום אחד סאקורה קמה אחריי חלום משונה שהיא חלמה שבו היא מופיעה עם מטה מצחיק ודובי עם כנפיים שקורא לה. בכל אוות היום היא מצייר ציורים של החלום שלה עד שהיא מגיעה הבייתה והיא נמצאת בו לבד. סאקורה שומעת קולות מהספרייה של אבייה. כאלה היא הולכת לשם היא רואה ספר זוהר. היא לוקחת אותו ופותחת אותו. בתוך הספר יש סידרת קלפים. הראשון הוא רוח. היא לוקחת את אותו הקלף ואומרת כמה פעמים "רוח" ואז כל הקלפים מתפזרים. אחריי זה יוצא אותו דובי מעופף מהחלום שלה מהספר ומסביר לה שיש לה כוחות קסם אם היא הצליחה לפתוח את הספר ולהפעיל קלף קלאו (כל הקלפים הללו בעליי כוחות קסם שאיבה מישהו עם שם משפחה קלאו יצר אותם וקוראים להם קלפי הקלאו) והוא כעיקרון שומר הספר אבל הוא ממנה את סאקורה ללוכדת הקלפים, ונותן לה את מטה הקסם שעוזר להשתמש בקלפים. לאותו דובי מעופף קוראים קארו. עכשיו היא צריכה לצאת ולתפוס את הקלפים לפני שהם ייפלו לידיים הלא נכנות. במשך הסידרה קלפיי הקלאו מופיעים בכל מיני מקומות ומפעילים את הכוח שלהם. אחריי כמה פרקים מצטרפים סאיורן לי, שהוא גם לוכד קלפים והוא משולשלת קלאו והוא כעיקרון המתחרה של סאקורה ומיליין לי שהיא בת דודתו של סאיורן והם מיועדים.. זהו מקווה שהסברתי טוב

Houndour

New member
../images/Emo45.gif הסבר טוב וקולע ! ../images/Emo79.gif

אבל נקודה חשובה, זה לא לתפוס את הקלפים לפני שיפלו לידיים הלא נכונות. קרו (ששכחת לציין שהוא חיית משמר של הספר והקלפים) מזהיר אותה בפרק הראשון ולאורך הסדרה שאם היא לא תתפוס את כל הקלפים במהרה, יקרה אסון (יותר מזה הוא לא טורח לפרט
) ולשאורן יש כובע ירוק

OFIRB9

New member
וכמו שרמי אמר זה שאורן ולא סיורן!

ברוך הבא! ציינתם את הקטע בין טויה ליוקיטו? כי לא שמתי לב

ברוכה הבאה

שכות ליהסכיר שללי יש כמה כלפים יש לו חרב מיכדת וליוצר קלפי הקלאו קוראים קלאו ריד

למעלה