חדש

blue shark22

New member
חדש../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

שלום פורום. החלטתי להצתרף לפורום ולנסות ללמוד כמה דברים על הנושא! לא, אני לא מקצוען(כמו שהבנתם) ואני גם לא יודע כל כך הרבה על איור.. אבל אני אוהב לצייר ומאוד אהבתי את הנושא כשראיתי אותו בכל מני מקומות. מקווה להישתלב כאן, להכיר אותכם, ללמוד מכם ושתעזרו לי... ואך אומרים? אם לא מנסים לא יודעים
אופיר...
-נ.ב- ראיתי את האתר אנטומיה, לא קראתי אבל עצרתי במקומות שאני צריך וניסיתי... אז הציור בצד זה זה... כל הצעה, הוספה, תיקון, שינוי יתקבלו בברכה
ציור ראשון.... בי בנתיים... שנה טובה
<:

blue shark22

New member
....

נקבה... תגדיל.. :) זה האתר ---> http://www.saveloomis.org/FigureDrawing/figure.htm לקחתי את האתר מהפורום.....

מתלהב

New member
אני תמיד מגדיל לפני שאני מגיב

כך שאולי בכל זאת יש פה איזשהי בעיה

SCaToPHaG

New member
ררררר פיירפוקס... לא משנה...

אמרתי שזה שאתה לא מזהה את המין לא אומר שהציור "בעייתי". כשאתה נתקל ברחוב בגבר נשי או בחורה גברית אתה ניגש ואומר להם שהמראה החיצוני שלהם בעייתי?

מתלהב

New member
אני דווקא חובב מגדרים לא מוגדרים

במיוחד כשהם מהלכים ברחובות

מיכאל ג

New member
כמו שזה נראה כרגע

זה דיון שלך על פגמים מדומים שאתה רואה באחרים. אם אתה רוצה דיון טהור על איור היית יכול לקחת בחשבון שהבנאדם אמר שהוא עבר באתר בנושא אנטומיה, ככה ש... הפתעה הפתעה... כנראה שכן מעניין אותו הבסיס, היצירה של דמות שהיא במכוון "אידאל נשי" או "אידאל גברי" - לפני שהוא נכנס לדמויות בעלות זהות מעורפלת. למרות שאישית לא ברור לי למה הוא התחיל דווקא מהראש - גם הספר עצמו נוגע בנושא הזה רק בסוף. וכן, לדמות שהוא צייר יש כמה מאפיינים גבריים כמו סנטר בולט מדי, שפה תחתונה צרה ועיניים מרוחקות אחת מהשניה. אני גם לא ממש מבין למה ליצור משהו בסגנון כזה במחשב, אבל זו כבר הבחירה שלו.

מיכאל ג

New member
אני חייב להודות

שלקרוא את ה"ללא נושא" שלך הרבה יותר נעים מלקרוא את התגובות האמיתיות.

Claw of Death

New member
תגיד למה אנשים משתמשים בהודעות

"ללא נושא"? הרבה זמן רציתי לשאול את זה אבל לא הייתה לי הזדמנות

באג במערכת של תפוז

שלא מסתדרת עם הודעות שנשלחות דרך דפדפן הפיירפוקס, ובמקום לשלוח הודעות נשלחת הודעה ריקה עם כותרת "ללא נושא". מישהו התלונן על זה בפורומים שפונים להנהלה?

Claw of Death

New member
וואלה אז זה בעצם באג

חשבתי שזה אמור להעביר מסר מצדו של שולח ההודעה

מיכאל ג

New member
אני עובד דרך פיירפוקס קבוע

ואין לי שום בעיה. אולי זה רק ב"תגובה מהירה" או דרך הפלאפון או משהו.

למעלה