חדש

saclroy

New member
חדש../images/Emo192.gif

יש כאן גם בנים?
שאני לא ירגיש בודד. בכול מקרה התחלתי לראות את הסידרה ביס והיתמכרתי
הדמות האהובה עליי היא ברוק ( היא כול כך ב'יצית
) והכי שנואה עליי הוא דן
ויש לי כמה שאלות לאלו שראו כבר את כול הסידרה - כמה עונות יש? כמה פרקים יש בעונה הראשונה? תודה לעוזרים

TaMiRMo

New member
טוב אז ברוך הבא !!

מה נשמע ? לא אתה לא לבד אנחנו לבד חחחחחחחחחחחחח לא סתם יש פה עוד בן אחד אני חושב לא יותר מזה כל השאר בנות חחח אבל שמח לראות שיש פה עוד בן ! התחלת לראות את זה מעכשיו כאילו ? מהתקופה האחרונה שהתחילו את השידורים החוזרים ? אני מת על סופיה!!
וגם על ברוק
בקשר לשאלות למרות שצריך לשאול את כל השאלות שיש לך בשרשור השאלות אני אענה לך אבל רק שתדע שלהבא יש שרשור מיוחד לשאלות שמסתובב פה תמיד ! לסדרה יש 4 עונות החמישית תצא בינואר (כנראה זה עוד לא 100% בגלל שביתת התסריטאים בהוליווד יש מידע על הכל למטה קצת תסתובב חחח) . בעונה הראשונה יש 22 בעונה השנייה 24 (הכי הרבה שהיה ...) בעונה 3 22 ובעונה 4 21 (
) בעונה החמישית מתוכננים 22 פרקים אבל אין לדעת עדיין כמה באמת יהיו כרגע צולמו פחות או יותר חמישה אל תתפוס אותי במילה . זהו חחח המשך צפייה מהנה ! הסדרה היא פשוט מדהימה ! וזה תענוג לצפות בה ! ומקווה שתשאר פה ותגיב ותהיה פעיל !
שבוע טוב !!!!

D e l i l a h

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני טל.. בקשר לכל השאלות שלך כבר ענו לך רק אבל כמה תיקונים - בעונה השניה יש 23 פרקים ולא 24, בעונה החמישית יש בטוח 22 פרקים בבקשה לקרוא את חוקיי הפורום ויישם תהנה ותתמכר

רבההה

New member
ברוך הבא ../images/Emo6.gif

אני איתך בדמות הכי אהובה :).. ובשנואה לא ממש (אני שונאת את פייטון!!) וממ.. תעשה חיים!!

ליאני2

New member
ברוך הבאה !!! =]

אני ליאן, ע13.5 מהמרכז.... וגמאני חולה על סופיה/ברוק 3>> תהנהה,,..

WatchMeWatchYou

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo140.gif

אני שירן. ושלא כמו כולם כאן, אני דווקא לא משתגעת על סופיה\ברוק.. מעדיפה את הילארי\פייטון
התמכרות נעימה! ;)

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif ברוך הבא! :]

אני דותן...בת 17 מב"ש כמו הרוב כאן גמני אוהבת הכי את ברוק...אתה עכשיו רואה אותה בעונה הראשונה ובהמשך תאמין לי אתה רק תתאהב בה יותר ויותר!! אממ טוב ענו לך כבר על השאלות אז רק תהנה מהסדרה והמפורום הזה גם
ונשמח לשמוע עלייך עודפ רטים..בן כמה מאיפה וכו' וכו'

סקסי 228

New member
../images/Emo46.gifברור שיש עוד בניםם...גם אני

בח.ח.ח..ה..מגרש ביתי ביתי הסדרה הכי יפהה איןן עליהה סמוךך על אח יש לי את כול העונות במחשב חרשתי רצחח על העונה ה2 וה3.. איןן על הסדרה הזאתת..!!!!!!

למעלה