חדש

itzik gershon

New member
חדש ../images/Emo13.gif

אהלן, במקרה ראיתי את הפורום ואשמח להיות חלק ממנו.
אני איציק, בן 17.5 וגר בארץ, ת"א. מקווה להשתלב

eynav br

New member
חחח

לא התכוונתי להגיב אבל כשקראתי תכינוי פתאום קלטתי שזה אתה... בטח אתה לא מזהה אותי בתפוז אז זאת עינב, ידידה של שי, מעריצה של שרית..
מה יש לך לחפש בפורום הזה?

Anuerysm

New member
אהלן

גידי 15 פאלו אלטו (עיר קטנה מתחת לסן פרנסיסקו)

WinteRain

New member
ברוך הבא

אני עדי... 17 וחצי... גם מהארץ, חולון ליתר דיוק! אני כותבת כאן כשהלימודים מאפשרים לי...

Reut E

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

רעות 15 מהארץ. בזמן הקרוב אני עוברת לארה"ב.

דנדי15

New member
גם אני מצטרפת לפורום...חח

דנה, 14, מהארץ.כנראה שעוד חצי שנה כבר לא אהיה מהארץ... =/

דנדי15

New member
סביבות ב"ש... עוד כמה חודשים>טורונט

**טורונטו ואני מאוד מפחדת..מאוד !

NoFaRi1

New member
ברוך הבא :]

נופר, 16 גרה בקיבוץ בדרום ועוד חודש עוברת לארה"ב

דנדי15

New member
לא קשה לך עם המעבר?

כלומר... זה לא מפחיד אותך להפרד מהחיים שלך פה, להתחיל תקופת חיים חדשה ואחרת לגמרי ממה שאת מכירה? אני כל כך מפחדת לשכוח את השפה, לנתק קשר עם החברים וכל מה שאני מכירה פה... זה יותר מדי מפחיד אותי ואני תמיד מעדיפה שלא לדבר על זה הרבה.. וכשאני כן מדברת על זה, אז בדרך אני בוכה, וכל מי שנמצא לידי,שבהרבה מקרים אלו החברים הכי טובים שלי...

NoFaRi1

New member
ברור שמפחיד אותי!

וגם אני כמעט ולא מדברת על זה... וכל פעם שאחד החברים שלי מתחיל לדבר על זה ישר מעבירים נושא... יש לי פה חברים כל כך מדהימים, אני כל כך אוהבת את כולם פה... את הישראליות הזאת... הכל.. בקשר לשפה אני לא פוחדת... אנחנו עוברים למקסימום 2, 3 שנים... ואני יכולה לחזור גם אחרי שנה אם לא יהיה לי טוב.. למרות שיהיה קשה לחזור לפה לבד.. אבל אני יכולה להסתדר. בקשר לחברים... זה הכי קשה בעולם... בעיקר כי גם ברור לי שבחיים לא יהיו לי שם חברים כאלה. חח נכנסתי לדיכאון קצר P:

דנדי15

New member
למה כמעט כל מי שנמצא בפורום הזה...

עובר למשך תקופת זמן מסויימת? ההורים שלי מתכוונים להשאר שם כל החיים!!

NoFaRi1

New member
בסדר.. אבל זאת גם חוויה...

ותחשבי שכמה שבהתחלה יהיה לך קשה וזה... אחר כך את תכירי מלא חברים שם... וכמה שיותר זמן תישארי ככה יותר תתקרבי אליהם ובטוח יהיה לך כייף! ותמיד תוכלי לבוא לבקר בישראל...

דנדי15

New member
כל כך הרבה פעמים שמעתי את ההסבר הזה

שפשוט אין לי שום דבר אחר להגיד חוץ מתודה על התמיכה... ואי אמשיך להשתתף בפורום הזה =]

למעלה