ברוך הבא ואת השיחה נמשיך במסן
M mordillogirl New member 10/10/09 #10 ../images/Emo71.gifברוך הבא../images/Emo98.gif ואת השיחה נמשיך במסן
L larisa125 New member 10/10/09 #12 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני לריסה, בת 15.5 , גם מחולון במקווה ישראל, אתה לומד בחלק הדתי או הרגיל?
ברוך הבא../images/Emo24.gif אני לריסה, בת 15.5 , גם מחולון במקווה ישראל, אתה לומד בחלק הדתי או הרגיל?
י יובלל ג New member 10/10/09 #17 ../images/Emo180.gifשייאלה אתה צרפתי?../images/Emo99.gif אפשר להתחתן איתך? תראו תראו: מרד! ז'ו נו פרלפה פרנסה ז'ו פרלפה הוברה (= לעבוד עם התגלית מצרפת תרם לי במשו
../images/Emo180.gifשייאלה אתה צרפתי?../images/Emo99.gif אפשר להתחתן איתך? תראו תראו: מרד! ז'ו נו פרלפה פרנסה ז'ו פרלפה הוברה (= לעבוד עם התגלית מצרפת תרם לי במשו
T tal872 New member 10/10/09 #20 לא אני לא אני ישראלי לגמריי. לומד במסלול צרפתי.. שאני שמה לומד את המנהגים ואת השפה.. וזה בסדר גם אני עדין לא יודע כ"כ טוב כי הצטרפתי השנה. אבל אפשר להתחתן בכל זאת? אני צריך בסיס לחיים .
לא אני לא אני ישראלי לגמריי. לומד במסלול צרפתי.. שאני שמה לומד את המנהגים ואת השפה.. וזה בסדר גם אני עדין לא יודע כ"כ טוב כי הצטרפתי השנה. אבל אפשר להתחתן בכל זאת? אני צריך בסיס לחיים .
י יובלל ג New member 11/10/09 #24 ../images/Emo180.gifחחחח D: אני אומרת נחסוך בהזמנות , לא צריך הרבה אנשים - נטוס לקפריסין [או צרפת אם נורא נורא נורא מתחשק - ויתחשק ] נתחתן שם
../images/Emo180.gifחחחח D: אני אומרת נחסוך בהזמנות , לא צריך הרבה אנשים - נטוס לקפריסין [או צרפת אם נורא נורא נורא מתחשק - ויתחשק ] נתחתן שם
T tal872 New member 11/10/09 #25 אני במלא טס עוד חודש ../images/Emo3.gif מקסימום אקח אותך במזוודה . אה ותשלחי מסן .
י יובלל ג New member 11/10/09 #29 ../images/Emo180.gifחח לנסוע במזוודה ה הכי סטייל../images/Emo6.gif הוממ: [email protected]
T Tom Sawyer10 New member 10/10/09 #18 במגמת הדיפלומטייה??? עברתי את המבחנים אבל החלטתי להשאר איפה שאני בגלל בעיות תחבורה וגם בגלל שלא אהבתי מי יודע מה את האווירה...
במגמת הדיפלומטייה??? עברתי את המבחנים אבל החלטתי להשאר איפה שאני בגלל בעיות תחבורה וגם בגלל שלא אהבתי מי יודע מה את האווירה...
D dolev45 New member 11/10/09 #33 ברוך הבא ../images/Emo3.gif דולב גרה בחור כלשהו חח בטוח אתה לא מכיר
J JeykinsN New member 11/10/09 #35 באארוך ../images/Emo13.gif טוב רק כי כולם כתבו את השם..נטע ואל תשמשו בו!!!! עזבו זה הבוקר