חדש

Freemee

New member
חדש ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, כבר ראיתי את שתי העונות בשלושה שבועות לפני כמה חודשים וזאת סדרה ענקית! הכי אהבתי את סוף עונה ראשונה, שמה היה לי הכי מותח בשיאים מטורפים. הפרקים הראשונים של עונה 1 לא משהו אבל אז זה צובר תאוצה ברמות מטורפות
עונה 2 התחילה טוב והתקדמה לא רע, היה טוב הפרקים האחרונים למרות שלא כמו עונה 1.
עונה 2 ככל שהתקדמו הפרקים בעונה 2 יותר ויותר שנאתי את לילה. היא פשוט מטורפת

dsol

New member
ברוך הבא.._../images/Emo189.gif

מטורפת מטורפת... אבל הייתי מוכן שהיא תטרוף אותי

אני לא אהבתי את לילה

היא דמות שמציגה את עצמה מאוד חזקה אבל בעצם היא מאוד פתטית.

כי היום יש מעט מאוד אנשים שהם באמת חזקים.

לא משנה על מי תסתכלי,תמצאי אצלו לא מעט נקודות חולשה,ולא משנה כמה חזק הוא מתחזה להיות. כמעט כל העולם שם מעטה של חוזק,כשלמעשה,האנשים שנראים לך הכי חזקים,הם החלשים ביותר. פשוט אצל לילה,את רואה את ההתפרצויות שלה. את רואה שלמרות שהיא שמה מעטה חוזק מטורף,היא בנאדם מאוד חלש.

יש לך דרך מעניינת להסתכל על העולם..

אני לא חושבת שקיים אדם שהוא חזק באמת בלי חולשות בכלל (משום מה זה מזכיר לי עכשיו את מה שמופסה אמר לסימבה אחרי שהוא הציל אותו מהצבועים). לילה בחלט הצטיירה שונה ממה שהיא התבררה בסוף. אבל החולשה שלה לדקסטר הייתה לא נורמאלית בדיוק כמו כל ההתנהגות שלה. היא הייתה שונה. היא לא הייתה בסדר בנפשה. פירומנית, מניפולטיבית, אובססיבית, לא היה לה כל הבחנה במי היא פוגעת במעשי שלה. אני לא חושבת שהיא משקפת את שאר העולם אפילו לא בצורה קיצונית. אנשים כן משקרים ושמים מסיכות אבל היא הייתה פסיכית..

שוב,

בצורה קיצונית לחלוטין,היא כן משקפת את חלקו הגדול של העולם. בכל אחד מאיתנו,יש את התכונות שלה,פשוט אצלה זה היה ממש ממש ממש קיצוני.

מן הסתם שמכלול התכונות קיים בכולם

השאלה היא רק איזו מהתכונות יותר משמעותית עבורנו. אצלה זה היה אובססיביות, פרומניה, הרצון ללהיות מיוחדת. אצל אדם אחר זה יכול להיות: הרצון לכסף, להיות המנצח בהכל. אצל אחר: נחמדות יתר, התקרבנות (כל הזמן להוציא את עצמך קורבן). וכך הלאה... לכל אחד יש את התכונות האלו רק במינון שונה, על כן אני לא רואה אותה כמייצגת קיצונית של החברה אלא המייצגת הקיצונית של בן אדם מסויים ופרטני.

"לכל אחד יש את התכונות האלו רק במינון שונה"

יפה,אז בגלל שאצל אחד המינון הוא נמוך יותר,היא מייצגת קיצונית. חוצמזה,שאל תקחי את התכונה של הפרומניה הקיצונית שלה,קחי את עצם העובדה שהיא הציגה את עצמה כ X והתבררה בכלל כA. כלכך הרבה אנשים מציגים את עצמם כדבר אחד ולא כדבר אחר,וכל אחד מאיתנו רוצה להיות מיוחד בסופו של דבר. זה שהיא ייצגה את עצמה כחזקה ובסוף התגלתה כאובססיבית ופירומנית,לא אומר שהיא לא מייצגת את החברה.

למעלה