אכן, להבא לסמן ספוילרים.
L Looking4CoolName New member 28/9/07 #48 אכן, להבא לסמן ספוילרים. ../images/Emo3.gif../images/Emo18.gif
נ נויה XY New member 29/9/07 #79 מגניב! .. (היי) ראיתה עונה וחצי בשבוע?!? מגניבבבבב איפה? אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור? תודה רבה! לינוי =)
מגניב! .. (היי) ראיתה עונה וחצי בשבוע?!? מגניבבבבב איפה? אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור? תודה רבה! לינוי =)
S SuddenlyPsychotic New member 29/9/07 #81 אי אפשר לשלוח קישור בתפוז ../images/Emo13.gif ראיתי דרך טורנטים אני עושה את זה עם הרבה סדרות חדשות, רואה את כל הפרקים שיש ואז מתחיל לעקוב קבוע
אי אפשר לשלוח קישור בתפוז ../images/Emo13.gif ראיתי דרך טורנטים אני עושה את זה עם הרבה סדרות חדשות, רואה את כל הפרקים שיש ואז מתחיל לעקוב קבוע
S SuddenlyPsychotic New member 27/9/07 #14 ראיתי שאת אוהבת האוס, סדרה גאונית ../images/Emo13.gif התחילה לפני כמה ימים העונה הרביעית.. סוף מפתיע ומשעשע
ראיתי שאת אוהבת האוס, סדרה גאונית ../images/Emo13.gif התחילה לפני כמה ימים העונה הרביעית.. סוף מפתיע ומשעשע
S SuddenlyPsychotic New member 28/9/07 #60 ראיתי ראיון שלו בג'יי לנו יש לו מבטא בריטי כמו לצ'ייס זה ממש מפתיע לא שומעים את זה בסדרה..
M mordillogirl New member 28/9/07 #71 ../images/Emo71.gifלא ממש.. כבר ממזמן אני יודעת שהוא בריטי ובאיזה ראיון הוא אמר שאנשים בכל העולם יכולים ללמוד על האמריקאים יותר משהאמריקאים יכולים ללמוד על שאר העולם בגלל הוליווד וכל זה.. אז הוא מזייף מבטא..
../images/Emo71.gifלא ממש.. כבר ממזמן אני יודעת שהוא בריטי ובאיזה ראיון הוא אמר שאנשים בכל העולם יכולים ללמוד על האמריקאים יותר משהאמריקאים יכולים ללמוד על שאר העולם בגלל הוליווד וכל זה.. אז הוא מזייף מבטא..
K Koki Girl1 New member 28/9/07 #75 ../images/Emo45.gifוליו לארי יש מבטא בריטי כי הוא בריטי ובהאוס או עושה אמריקאי אבל אפשר לראות אותו בסדרות בריטיות עם המבטא
../images/Emo45.gifוליו לארי יש מבטא בריטי כי הוא בריטי ובהאוס או עושה אמריקאי אבל אפשר לראות אותו בסדרות בריטיות עם המבטא
M mordillogirl New member 29/9/07 #82 ../images/Emo71.gifכן XDDD נזכרתי במשהו מהאוס שהאוס אמר לו שהוא בריטי אז צ'ייס אמר שהוא אוסטרלי והאוס התווכח איתו
../images/Emo71.gifכן XDDD נזכרתי במשהו מהאוס שהאוס אמר לו שהוא בריטי אז צ'ייס אמר שהוא אוסטרלי והאוס התווכח איתו
L Looking4CoolName New member 28/9/07 #44 אני רואה שכבר השתלבת פה... ../images/Emo3.gif אבי, 17, יהוד. ברוך הבא!