חדש

mRTL89

New member
חדש ../images/Emo13.gif

מטיס בFlight Simulator מאז FS8. מקווה להעלות אחלה תמונות! תמונה ראשונה - טיסה (משימות מוכנות במשחק) מלאס וגאס מאזור-51 המסתורי. ת'אמת מייקרוסופט הצליחו להפתיע אותי פה!

mRTL89

New member
נ.ב - שאלה בנוגע לג'ויסטיק

הג'ויסטיק הנוכחי שלי כבר מאוד זקן ומתחיל לעשות בעיות וכל מיני רעשים מוזרים. על איזה ג'ויסטיק (לא יוק) אתם ממליצים לFSX? (מבחינת איכות ולא מחיר)

davidfainshtein

Member
מנהל
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

לגבי ג'ויסטיק - תלוי לאיזה סוג מטוסים אתה רגיל. למטוסי קרב יש את המוצרים של סייטק. אם אתה חושב לכיוון של יוק ופדלים - רק CH שאגב בקרוב יגיעו לבאג!

S o l l y

New member
באמת ??

מאיפה המידע הזה ? לדעתי מאוחר מידי בקרוב מאוד סייטק הולכים להוציא יוק, וזה הולך להיות מטורף, אני ראיתי אותו, הוא נראה הרבה יותר מוצלח מהיוק של CH ויותר זול גם, נראה ממש ממש מעולה, ויש סיכוי שימכרו אותו בפנדה ועוד חנויות אולי שמוכרות סייטק... בכל מקרה סייטק הולכים לעשות תחרות רצינית ליוק של CH, ואם תשאל אותי אם ימכרו את שניהם בארץ אני קונה סייטק בלי לחשוב בכלל

S o l l y

New member
הנה התמונה...

יש הרבה ששמעתי שאפילו מתכוונים להחליף את הCH בסייטק... שני הדברים בתמונה ביחד עולים 150 דולר, חוץ מזה יש אופציה לקנות עוד סט של המצערות, וככה זה יוצא ביחד 6, ואפשר להחליף את הראשים למה שרוצים... אני כבר מפנטז על זה, בתצורה של 2 מצערות וידית דלק אחת...

S o l l y

New member
צריך לצאת החודש באר"הב...

המכירה המוקדמת ברחבי האינטרנט כבר החלה... אני מכיר את מנהלת חנות פנדס, אני אשאל אותה אם יש כוונה למכור את זה בחנות או משהו כזה, ננסה לשכנע אותה

davidfainshtein

Member
מנהל
וואו!!! נראה מדהים באמת.

הכנסת אותי לדילמה עכשיו... לגבי מוצרי CH בבאג - המידע בדוק מקשר שהיה לנו איתם. המוצרים אמורים להיכנס מהחודש הבא לאחר שיעברו תמחור בהתאם למס הישראלי.

S o l l y

New member
למה מעצבן? זה שעון וזה ענק לדעתי ../images/Emo13.gif

טוב אני נשמע כמו סוכן מכירות של סייטק, אבל אני באמת דלוק בטירוף על היוק הזה חח

Eldar S

New member
אם כבר לקנות יוק אני אישית הייתי קונה את

של CH
פשוט כי הוא יותר דומה לאמיתי

RLFD

New member
מעצבן לא מעצבן היוק נראה מדהים...

אני מתכנן לקנות רק את היוק בלי המצערת (לא צריך מצערת..) אם הוא יגיע ארץ.

RLFD

New member
תלוי באיזה צד :)

צד אחד דיגיטלי לחלוטין אחד אנלוגי לחלוטין, בטח הטייסים אומרים SHOTGUN לצד שמאל ורואים מי אומר ראשון =]

ezman2

New member
לדעתי

לפני שכולם ירוצו לקנות אני ממליץ לחכות קצת זמן אחרי שהוא ייצא ולשמוע עליו ביקורות מקצועיות- לדעתי הוא נראה צעצוע

Yokes

אשמח לקישורים ומידע בנושא, בעיקר לגבי הסייטק שעתיד לצאת. אני בשלבי תכנון קניית סטיק חדש עקב המצב העגום של הסטיק הנוכחי שלי, שכבר לא מאפשר לי שום טיסה ידנית בכלל, וכל נחיתה שאינה ILS ב-737 הופכת למלחמת עולם.

oryast

New member
CH רק היוק או גם הפדלים?

כי הפדלים של CH יותר יפים נראים יותר נוחים וגם יותר מתאימים לתעופה אזרחית מאשר 2 המקלות הדקים של סייטק שמוחברים לפוטנציאומטרים וחתיכת פלסטיק וקוראים לזה פדאלים למרות שהיוק שלהם נראה יותר טוב משל CH נראה לי שילוב של יוק סייטק ופדלים CH יתן את התוצאה המושלמת למשתמש הבייתי

S o l l y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים במאה אחוז... מצד שני הבנתי שהם דווקא נוחים, אני מחפש מישהו עם פדלים של סייטק בשביל חוות דעת בנושא..

למעלה