335 תמונות!!!! 335! ותמיד את שמה אותו דבר כמוני! בוגר נעם!
3 3yuval3 New member 5/4/06 #44 אורטל נדב ועדי לכאן../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif לא היה לי כוח לעוד 3 חודעות עצלן שכמוני תודה רבהה רבהה רבההה
אורטל נדב ועדי לכאן../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif לא היה לי כוח לעוד 3 חודעות עצלן שכמוני תודה רבהה רבהה רבההה
נ נעה בקולנוע New member 5/4/06 #45 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני נעה, בת 12(כמעט) מחיפה... השתלבות מהירה! אני מעריצה את הפאינט שופ שלי וסוגדת לרוני קטיפת זהב שאם לא הבנת היא הגיטרה המלכה( ) שלי...
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני נעה, בת 12(כמעט) מחיפה... השתלבות מהירה! אני מעריצה את הפאינט שופ שלי וסוגדת לרוני קטיפת זהב שאם לא הבנת היא הגיטרה המלכה( ) שלי...
נ נעה בקולנוע New member 5/4/06 #47 ורק שתדע... ההודעה לא נכתבה בטון מפגר... אל תחשוב שאני כותבת אלייך כמו מפגר.... כי אני לא... פשוט אף אחד לא מכיר את רוני קטיפת זהב שלי ורק שתדעו... שמה התקצר לקטיפת זהב בלבד
ורק שתדע... ההודעה לא נכתבה בטון מפגר... אל תחשוב שאני כותבת אלייך כמו מפגר.... כי אני לא... פשוט אף אחד לא מכיר את רוני קטיפת זהב שלי ורק שתדעו... שמה התקצר לקטיפת זהב בלבד
D dollzy New member 5/4/06 #50 וולקם! hello my name is shir נכון לכולם יש עכשיו פלאשבק לשיעור אנגלית הראשון שלו! בכל מקרה קוראים לי שיר.. ואני בת 15 וחצי למרות שלא רואים כל כך^ אז וורי וולקם.. אהה ואני מעריצה את המושלמת הזאת שבצד..
וולקם! hello my name is shir נכון לכולם יש עכשיו פלאשבק לשיעור אנגלית הראשון שלו! בכל מקרה קוראים לי שיר.. ואני בת 15 וחצי למרות שלא רואים כל כך^ אז וורי וולקם.. אהה ואני מעריצה את המושלמת הזאת שבצד..
H Hollaback Girl14 New member 5/4/06 #55 מברכת(רשמית)../images/Emo3.gif אז ברוך הבא אני לוטם בת 14 מחיפה אז התלבות מהירה לך
S Seas Girl New member 5/4/06 #56 ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif אני רוני שתהיה השתלבות מהירה ונעימה
3 3yuval3 New member 5/4/06 #58 נעה שיר אסתי לוטם ורוני לכאן../images/Emo9.gif שוב העצלנות שלי תודה רבה