חדש- שמלה לבנה

נגה אר

New member
חדש- שמלה לבנה

נתחיל בכך שדודה שלי אמרה לי שיש לה גזרה לשמלה לילדה שלי, קלי קלות, 2 תפרים וזהו... קיבלתי- שמלה מידה 4, מפורקת לחלקים והייתי צריכה להוציא מזה גזרה, להגדיל קצת כדי שיתאים לבת שלי.. 2 תפרים... תלוי למי, לקח לי שבועיים לתפור אותה. השמלה עם גזרה נמוכה, כלומר שה"חגורה" יושבת על האגן ולא על המותן. אני דיי מרוצה, למטה צריך להיות אוברלוק צפוף, אם הבנתי נכון, ואצלי אי אפשר לעשות את זה. ביררתי אצל כמה תופרות ואין להן אפשרות לבצע גימור כזה, כך שבינתיים היא נשארת כך. מה דעתכן? אנסה לצלם את הילדה שלי לבושה בה, כדי שתראו בדיוק איך זה יושב על הגוף, אך כל כך קר לה כל הזמן, אני בספק אם תסכים להתפשט וללבוש משהו כל כך דק

פנדה 63

New member
טלי תעבדי את השמלה עם זיגזג צפוף

וחוט מתוח מעט וגם את הבד למתוח ואז הוא מסתלסל אני מעבדת כך שמלות כלה ויוצא יפה מאד אבל קודם גיזרי את החוטים אם יש

נגה אר

New member
איך עובדים עם חוט מתוח?

יש לי אפשרויות במכונה לאוטו', 1+, 2+ או שלילי 1-, 2-... נראה לך שיתאים כאן סלסול? לא כדאי להשאיר את זה שייפול ישר או לא מעובד? אני לא מצליחה לדמיין את זה כך או כך, פעם ראשונה שעובדת עם הבד הזה (לא שתפרתי הרבה עם בדים אחרים... ) חוטים, את מתכוונת שאריות חוטים בצדדים? תודה, טלי

רות מלר

New member
מאוד מתאים סלסול

הוא יהיה רק על התפר עצמו- הוא יפריח חיים בגימור אני לא מותחת את הבד ולא מגבירה מתח אלא תופרת בזיג זג צפוף -מספר פעמים אני כן מנסה קודם על חתיכה על מנת למצוא את אורך התפר המתאים על מנת לקבל את האפקט הנכון ביחס לבד המסויים

פנדה 63

New member
טיפונת להדק את החוט העליון ולתפור על הצד

השמאלי של הבגד נסי קודם על חתיכת בד ואז תראי אם זה לטעמך

פנדה 63

New member
אני מאד אוהבת את הגמור הזה בסריגים או שיפון

כמעט בכל חומר אני תופרת רק פעם אחת עם אורך תפר 1.5 ומותחת את הבד יוצא מהמם

שמלה יפה

המעצבות האינטלגנטיות היום מסימות ככה את הבגד במספרים ללא כל גימור . ראיתי שהשקעת הרבה ברקמת יד נכון ?

נגה אר

New member
לא מזמן חזרנו מהנופש, מצטערת שלא עניתי בזמן

את הפרחים רקמתי ביד, לא רציתי להרוס עם נסיונות במכונה. היא לא לוקחת סיבובים טוב. אין לי רגלית מתאימה לרקמה חופשית עדיין. מסביב לצוואר ולזרועות, זו רקמה של המכונה. היא יוצאת מקסים ותמיד מצליחה.

נגה אר

New member
תודה על העצות לגימור

אנסה את השיטות שהצעתן ואראה מה מצליח הכי טוב על השמלה ואותו אעשה. החכמתי עכשיו.

למעלה