חדש- שלום לכולם!

חדש- שלום לכולם!

שלום לכולם... אני חדש בתחום ומעוניין להתחיל ולהכנס לכיף הזה. אני רוצה להתחיל עם סוזוקי סאמוראי 88-93 לא החלטתי עדיין. אבל אין לי מושג בהרבה דברים. 1. איך אני יודע שהג'יפ שאני הולך לרכוש הוא לא קרוע מכל הכיוונים? 2. איך בד"כ מבטחים חיה כזאת? 3. אם אני רוצה אותו חצי כביש חצי שטח אילו תוספות אני צריך (לא בשביל טיולים כבדים מדיי)? אשמח לקבל כל פרט רלוונטי. אגב, אני מחליף פיג'ו 306 בסמוראי- זו השאיפה לפחות.

miki69

New member
סמוראי

. איך אני יודע שהג'יפ שאני הולך לרכוש הוא לא קרוע מכל הכיוונים? קרוע =אם הוא לא מושקע הוא קרוע 2. איך בד"כ מבטחים חיה כזאת?בטוח צ"ג בלבד 3. אם אני רוצה אותו חצי כביש חצי שטח אילו תוספות אני צריך (לא בשביל טיולים כבדים מדיי= צמיגים

lizard

New member
יש על זה וויכוחים.

לדעתי, אל תעיז לרכוש רכב מבלי שבעל מקצוע, לא מכון בדיקה, מקצועי שעוסק עם הסוג הזה של הרכבים יבדוק את הרכב. אני לא יודע בדיוק על מי להמליץ, נדמה לי שטופ גיר ברעננה על גבול בצרה מתמחים בין היתר בסמוראי, יש עוד מומחים לרכב הזה.

אמרו לי על..

שני מוסכים. האחד בראשון, מד"ס או משהו כזה. זה שמו של המוסך. והשני מוסך אמנון ליד גשר מעריב בת"א. עוד שאלה... איך המזגן בסמוראי? אם אין מזגן, אפשר להתקין? כמה עולה?

asafkk

New member
לפני המוסך

הרשה לי להמליץ על כתבה מקיפה שתיתן לך מושג מה ואיך לבדוק לבד בסמוראי- תבדוק 4-5 סמוראים, ורק אז תיקח את הנבחר (אם יש) לבדיקה מקיפה יותר במוסך. http://www.jeepolog.com/151.html אסף.

למעלה