חדש + שאלה

TheDruid

New member
חדש + שאלה

אני חדש קוראים לי קובי בן 17+ קראתי את אגדות , רשומות , מלחמת הנשמות ועוד כמה של רומחה דרקון בקיצור סיימתי את הסריות של מרגרט וטרייסי מה עוד יש לקרוא?

Sunflower Fairy

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

ותפנה לסטראהד בשאלה שלך. בעקרון אני יודעת שיש עוד מלא ספרים באנגלית של רומח, אבל אני לא בקיאה בנושא... סטראהד יוכל לענות לך יותר טוב.

black robe

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

השתלבות נעימה ומהירה

RoCKeR121

New member
זה בן נוי.....חחח ברוך הבא

השתלבות נעימה ונוי: אל תפחידי את האנשים החדשים עם הפסיכיות שלך על ההתחלה ככה אף אחד לא ירצה להצתרף....חחחחחחחחחחחח מסטולה שכמוך.....

Gays On Cock

New member
הי! אני לא מסטולה

טוב אני כן אבל רק מחומריים טבעיים! יותר זול ויותר בריא ואוי רשע אני לא פסיכית!!!! אני לא באמת אני לא!! אל תאמין לכול מה שאומרים לך אני לא!! אני חוזרת אני לא!!!!! טוב אני כן

majere the mage

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

א. לא סיימת את הסריות של מרגרט וויז והיקמן, יש עוד. ב. אהם..טוב אין ב, תחיו עם א

TheDruid

New member
בוודאי שקראתי

לגבי שישיית המפגשים זו בעייה כי היחידים שניתן למצוא אלו יד שנייה ובמצב לא משהו

Mystic Dragon

New member
עדיף כבר לא לקרוא את שישיית המפגשים

אז שמע, יש לך מלא מלא מלא סדרות באנגלית שאתה יכול לקרוא. במאמרים של הפורום של הרחבה על כל הסדרות והספרים, וגם מה יש וכדאי לקרוא אחרי שקוראים את מלחמת הנשמות.

python 4

New member
ברוך הבא קובי../images/Emo70.gif

אני מקווה שלא קראת את אגדות ורשומות בסדר שבו כתבת.. אם גמרת את כל ספרי מגי וטריי בעברית, ואתה קורא באנגלית, אתה יכול להתחיל לקרוא למשל את מלחמת המינוטאורים או את טרילוגיית לינשה - שים לב למאמר הזה.

crysania

New member
ברוך הבא

זה מוזר לומר "ברוך הבא" למישו יותר ותיק ממך.. גם אני הצטרפתי ממש לא מזמן... אז, אתה נהנה מהסידרה? ברור שכן.. שאלה רטורית... אני קריסניה, אשמח להכיר אותך:)

למעלה