חדש פו!!!!!

shpayerman

New member
חדש פו!!!!!

היי לכולם אני חדש בקנדה(מונטריאול) יש פו משהו ממונטריאול?

dentoo

New member
הייתי לפני חודש במונטריאל

זה כמו אירופה בארצות הברית

ציקהלה

New member
מוטריאול בארצות הברית?

הזכרת לי כמה דברים. פעם אחת הלכתי עם חברה טובה שלי מפולין אגטה למסיבה. איזה בלונדה התחילה לדבר עימה. מישפט המחץ של הבלונדה היה: "Oh Poland! I love Poland I been to Berlin one time" ליפני כמה ימים. אני באיזה יריד. הולך להשתין משאיר את החד אופן שלי אצל דוד שלי. אני יוצא מהשרותי דוד שלי צועק לי בעיברית: בונא יש כאן איזה זבל לבן שרוצה לראות אותך נוסע על זה. <עושה סיבוב שתים וחוזר> כשאני חוזר הזבל הלבן אומר: "What language ya’ll were speaking? " אנחנו אומרים כמובן שאנחנו דיברנו עיברית. הוא מסתכל עלינו במבט מאוד מבולבל ושואל אותנו שוב באיזה שפה דיברנו. כשאנחנו אומרים לו בפעם המיליון שזאת עיברית אז הוא שואל: Where ya’ll from? אנחנו אומרים שאנחנו מישראל. הפרצוף שלו היה מבולבל מתמיד ושואל: "Israel is that up there in the Pent Handle?" Pent Handle זה אזור של טקסס (לא יודע איך כותבים את זה). היינו צריכים להסביר לו שישראל זה מאיפה שישו בא. מיותר להגיד שלא יכולתי להפסיק לצחוק לכמה שעות. שתיהיה בריא אחי.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif

האמת שאני כמעט בטוחה שיש גם ישראל טקסס אבל אין לי כח לחפש...

kit k@t

New member
חיפשתי,

ולא מצאתי. אבל הקולומביה התרסקה בפלשתין, זה היה פשוט יפיפה לדעתי... הולם P: קאט

ציקהלה

New member
היה ליפני כמה שנים

משהו כמו 70 אם אני לא טועה. ואני גם יודע איפה זה היה, ליד פלסטין כמובן.

dentoo

New member
כמו.... דימוי

הרי קנדה חלוקה לקיובק הצרפתים והשאר זה כמו האמריקאים זה למה אמרתי שזה כמו אירופה בארצות הברית....

למעלה