חדש - פורום גו בתפוז

LeCagot

New member
חדש - פורום גו בתפוז ../images/Emo13.gif

כל דבר שקשור לגו - משחקים,שחקנים,פילוסופיה ועוד - אתם מוזמנים לבוא ולכתוב. בפורום יתפרסמו בעיות, עדכונים ועוד. אז חג שמח לכולם ובואו לפורום גו - פורום 1532.

star_female

New member
למה לכם יש 5 במספר :<

מזל טוב ובהצלחה, אני חושבת שאני אהיה שם...

dannyshadow

New member
אולי מישהו יודע איפה קונים

לוח גו 19*19 וכול האביזרים הנלווים, מה הכתובת שלהם, באילו ימים ושעות הם פתוחים? אני מחפש נואשות ולא מוצא:(

dannyshadow

New member
ויותר חשוב

אולי מישהו יודע מה הכתובת של מועדון הגו הישראלי, באילו ימים ושעות הוא פועל ואם הוא מוכר ציוד גו.

dannyshadow

New member
אה, לא מוכרים שם בכלל

מעצבן שצריך לשבור ת'ראש כדי למצוא מקום שמוכר לוח גו מסכן:\

Tenguy

New member
אולי תעשה לבד? זה לא ניראה לי מסובך

לוח גו אפשר לעשות לבד בשתי דרכים: 1) ממש לנגר לבד לוח עץ, עם צירים, שיהיה אפשר לקפל לשניים, או 2) (מה שאני הייתי עושה) לשייף לוח של משחק דמקה שלא משתמשים בו, ואז מה שנשאר לעשות: לשרטט את השתי-וערב של גו, לעבור בדייקנות עם חורט-עץ לעומק הקווים (כולל נקודות הכוכב), לצבוע בזהירות אל תוך הקווים החרוטים בצבע עץ-שחור, לשייף שוב (כדי למחוק את הצבע שחרג החוצה), ואז לצבוע הכל בלכה שקופה - כדי לקבע את הצבע ולשמור על העץ. לגבי האבנים: אפשר לקחת אבן גו אחת אמיתית, ולשקע את החצי העגול שלה שוב ושוב בתבנית של פימו (פלסטלינת-חרס) ורצוי שמספר השקעים יהיה מספר זוגי, משאירים את האבן האמיתית בצד ואופים את תבנית הפימו בתנור ביתי כדי להקשיח אותה. מה שמתקבל זה תבנית קשיחה ליצירת חצאי אבני גו עגולים. רצוי לצפות את התבנית בלכה עמידה לחום. ואז לוקחים פימו בצבע שחור או לבן, ממלאים את שקעים בתבנית, מוודאים שכל מילוי יהיה בדיוק חצי אבן ושהחלק העליון יהיה חלק (אפשר לחתוך בחוט ניילון), מוציאים בזהירות את החצאים מן התבנית (לכן רצוי שתהיה מצופית לכה), ומצמידים כל שני חצאים לאבן אחת, ואופים שוב בתנור. וככה אפשר לייצר כמה אבנים שרוצים.... ואפילו בצבע סגול (סאי) וצהוב (היקארו)... אני מעריך שלכל אחד שיש לו ידיים זוג ימניות וקצת נחישות, יכול לעשות לו תוך יום-יומיים אבנים שיצלצלו לו יופי על לוח-גו נחמד מעץ.

dannyshadow

New member
רעיון מאוד נחמד

אבל חוץ מזה שיש לי 2 ידיים שמאליות, ואין לי כוח או זמן לעשות את זה, אני גם מעדיף לשחק על לוח מקורי לעזעזל, אין שום חנות בארץ שמוכרת ציוד לגו?

Tenguy

New member
טוב, למה שלא תקנה באינטרנט ?

הינה לוח עץ נחמד עם אבנים מפלסטיק שיעלה לך כולל משלוח איזה 85 ש"ח. תוך שבועיים אחרי התשלום - אתה לוקח אותו מסניף הדואר שלך. הינה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8795183968 לא ניראה נחמד? אני בעצמי שוקל לקנות אותו...
ויש עוד הרבה אחרים, כמו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8793091489 אני חיפשתי ב-ebay עם מילות החיפוש: go board game עוד משהו: אל תתרשם מלוחות גו שעולים $1, במקרים כאלה מנקנקים אותך בעלות המשלוח (כמו 100$)... אז תמיד תבדוק טוב טוב כמה עולה המשלוח! טיפ: אם יש לך מישהו/קרוב משפחה באירופה או בארה"ב, עדיף לשלוח אליו בעלות מינימלית, ואח"כ מארגנים העברה בחינם אליך.

Tenguy

New member
אוופס... 185 ש"ח (לא 85 ש"ח שכתבתי)

הינה עוד לוח דומה נחמד: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8790968754

dannyshadow

New member
בסוף קניתי בחנות בארץ=)

לוח גו 19*19, עם קופסא מלבנית חצויה ובה פקק, כדי לשים 2 צבעים של אבנים. עלה 150 שקל אבל יצא לא רע.

למעלה