חדש פה.

Nimrod121

New member
חדש פה.

שלום לכולם, קוראים לי נמרוד ואני בן 14.5. אני מאוד אוהב חוברות קומיקס וסרטים שעוסקים בגיבורי על. בתור ילד קטן צפיתי ללא הפסקה בסדרות מצוירות העוסקות בגיבורי על (סופרמן, באטמן, ספיידרמן, X-מן ועוד). ממש נהנתי מהצפייה בהן והיום אני צופה אך ורק בסרטים. אני אוהב את כל העולם הרבגוני הזה של הדמויות עם הכוחות המיוחדים, בעיקר את ג'יין מצוות ה-X מן. אני מקווה להשתלב כאן ולהנות.

Nimrod121

New member
ואני אשמח לקבל מידע על

סופרוומן. אני זוכר שהיא הייתה לעיתים בסדרה המצוירת של "סופרמן". אשמח אם תרחיבו לי את המידע עליה

בקיצר...סופרגירל היא...

האחיינית של סופרמן! והספיק גם לצאת לפי הקומיקס שלה סרט עלילתי ישן, האמת שלא כל-כך מוצלח, ניסיון לרכב על גל ההצלחה של סופרמן.

DDN

New member
סופרגירל

לפי הקומיקס החדש - קארה זור אל, היא אחייניתו של סופרמן. יש לה את אותם כוחות, בערך. ואיזה סיפור מגניב עם מישור מקביל. החוברת הייתה נחמדה עד שצ'רצ'יל ולואב עזבו. ועכשיו גם אני כנראה אעזוב.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום

לי קוראים דני, ואני מקווה שתהנה פה. תיקון קטן: זה ג'ין ולא ג'יין. נכתב ככה: JEAN בעוד שג'יין נכתב JANE. ממליץ לך לבדוק את הקומיקסים ולא לחכות רק לסרטים. הקומיקסים שווים פי כמה וכמה מהסרטים.

Nimrod121

New member
בדיוק תהיתי לגבי הקומיקסים.

איפה ניתן לרכוש אותם? בסטמיצקי, צומת ספרים וכאלה חנויות?

DDN

New member
גם סטימצקי

אבל אני מעדיף לקנות מ"קומיקס וירקות". האתר שלהם זה www.cnv.co.il והם משיגים הכל.

Yoko Nakajima

New member
היי ^^

גמני חדשה (יותר נכון פעם הייתי מבקרת פה ואז תקופה שלא ועכשיו אני חוזרת לבקר פה XD...) וגמני אוהבת מאוד את ג'ין =] ומקווה להצליח לארגן תחפושת מתאימה בדמותה לפורים D:

למעלה