חדש פה..

Psychopath1

New member
חדש פה..

עד כה היה לי חצלול אחד והעניין הזה נורא מעניין אותי. בכל אופן אני מתמחה בפלאש ולקחתי את העניין הזה השקעתי קצת זמן ובסופו של דבר הצלחתי להכין תוכנה מודרנית שתוכל לצייץ לך בזמן שאתה יושן כל פרק זמן מסוים . אפשר לשנות א את הצלצול ואפילו להוסיף קול שלך שאומר "תעשה בדיקת מציאות" וכל מה שרוצים- זה אמנם בפיתוח בינתיים בתוכנה שתראו לפניכם ישנה רק האפשרות של הביפים. אנני צריך את עצתכם בשביל לדעת מה לשפר, אם להאריך את הצפצופים או לשנות את הצליל שלהם.. בכל אופן הנה זה: http://www.planetnana.co.il/ifoox/lucid.swf זאתי רק סקיצה קצרה שהכנתי במספר דקות תודה רבה, יואב.

silverhawk

New member
וואו, כל הכבוד על ההשקעה!

אני אבדוק את התכנה יותר לעומק בערב, אבל 2 הערות ראשונות: רצוי להוסיף הסבר לכך שניתן לשנות את הזמן בין הצלצולים. כמה זמן הצלצול נמשך (אני לא יכול להשאיר אותו דולק עכשיו
)? וברוך הבא לפורום

Psychopath1

New member
Silverhawk כנס>>

התוכנה בשלבי פיתוח ואני יכול להגיד לך שהשיטה הזאת מצוינת ! היו לי הלילה 2 חלומות צלולים שונים (התעוררתי ביניהם בגלל צמא ויובש בשפתיים קורה לי הרבה). אני חדש בתלחום החלומות הצלולים >> סה"כ היו לי 3 מתוכם 2 בצלילות סבירה והראשון בצלילות נמוכה. בקיצור, יהיה אפשר לשנות את סוג הצלצול, את הזמן בין הצלצולים (כמו שעכשיו אפשר) וגם מתי זה יתחיל לעשות את הלופים. כמו כן, יכול להיות מצב שיהיה אפשר להוסיף ווקאלים משלך זתומרת תוכל במקום צלצול או בנוסף לצלצול להוסיף את הקול שלך שאומר לך :"תעשה בדיקת מציאות... תעשה בדיקת מציאות..." זה עוזר >> מניסיון. עוד פרט שאולי יתווסף זה שיהיה אפשר לחתוך את הווקאלים מהתוכנה ולצרוב על דיסק למקרה שאין מחשב בסביבת המיטה. בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות לשיפורים ותוספות.

למעלה