לפחות הוא לא תותחן כל הזין בשבטה
N Nollie69Flip New member 29/11/06 #17 מישהו יודע איזה שירים היו בקטעים של Alex Caround, William Phan ו-Bastian Salabanzi? אם כן תרשמו אותם פה... תודה
מישהו יודע איזה שירים היו בקטעים של Alex Caround, William Phan ו-Bastian Salabanzi? אם כן תרשמו אותם פה... תודה
N Nollie69Flip New member 1/12/06 #30 כן, עכשיו ראיתי שוב וזה קראולינו... בכל מקרה, מה השמות של השירים?
ש שודדת הקאריביים New member 30/11/06 #22 תתחדש! חיחיחיחי אלוהה ממצבצב?? ותיקון= **פה "אני מסתכל פה בפורום.." ולקאםםםםםםםםםם אין זה נורא אם בשלב זה אינך מצליח תרגילים, עקב כך שבמידה ותתמיד בכך, תצליח ללמוד תרגילים רבים ומגוונים! בהצלחה! תהנה בפורום..
תתחדש! חיחיחיחי אלוהה ממצבצב?? ותיקון= **פה "אני מסתכל פה בפורום.." ולקאםםםםםםםםםם אין זה נורא אם בשלב זה אינך מצליח תרגילים, עקב כך שבמידה ותתמיד בכך, תצליח ללמוד תרגילים רבים ומגוונים! בהצלחה! תהנה בפורום..
M mr devil1 New member 30/11/06 #23 תוודה למרות שאנשים פה בחצי שנה יודעים לפחות קיקפליפ ואני מצליח רק אולי (גבוהה יחסית) אבל רק הולי חח לא נורא אבל גם פופשוב יש לי לפעמים
תוודה למרות שאנשים פה בחצי שנה יודעים לפחות קיקפליפ ואני מצליח רק אולי (גבוהה יחסית) אבל רק הולי חח לא נורא אבל גם פופשוב יש לי לפעמים