חדש פה!

The Rattlesnake

New member
חדש פה!

א) אני מאוד שמח לשמוע שיש פורם לזמרת המצוינת איריס פרחי! ב) אני במשך כמה שבועות חיפשתי בהרבה מקומות בקריות (איפה שאני גר) את הדיסק ולא מצאתי אותו כבר חשבתי שכמו עוד דיסקים שאני מחפש (הפצה עצמית) אפשר למצוא רק בת"א! בע"ה השבוע אני יזמין את הדיסק שלה בחנות בשם ג'אנק (קרית ביאליק) זאת היתה הפתיחה ועכשיו אני אציג את עצמי ואיפה שמעתי אותה בפעם ה-1. אני ליאור בן 21.6 גר בקרית חיים השתחררתי מהצבא לפני חודשיים (מחר רשמי זה חודשיים!) בפעם ה-1 ששמעתי את איריס זה היה בערוץ 24 בקליפ "חלומות" שיר מעולה! אחלה זמרת וקול מצוין יש לאיריס! לצערי לא יצא לי להיות בהופעה שלה כי לא ידעתי שהיא מופיעה בכלל (הייתי בצבא דיי מנותק והשירות מנע ממני הרבה דברים) אני נורא אשמח לשמוע שהיא מופיעה בקרוב ובע"ה אהיה בהופעה הבאה שתהיה. היום פעם ראשונה ראיתי את התוכנית שלה (כי רציתי לשמוע את האירוח של נינט) והנושאים בתוכנית לא הכי נוגעים לי בגלל הגיל שלי (יותר לנוער לפי דעתי ) בגלל זה לא ניסיתי אף פעם לראות ת'תוכנית שלה. אבל הייתי שמח ונורא נהנתי לשמוע אותה שרה בגירסה חייה ואפשר להגיד אקוסטית! והכי שימח שזה היה יותר מ3 שירים
מקווה להשתלב פה =] המשך שבוע מצוין!

The Rattlesnake

New member
משהו ששכחתי לציין

שאני מאוד מעריך אותה שהיא כותבץ ומלחינה את השירים שלה הרבה כבוד מגיע לה!

ady18

Well-known member
ברוך הבא

הופעות איריס עשתה אבל עדין לא ממש הרבה ועכשיו לא מופיעה כשיהיה זה יפורסם והיא באמת אחלה

../images/Emo9.gifהיי ליאור,

ברוך הבא לפורום
מקווה שתשיג את האלבום כמה שיותר מהר, הוא בהחלט שווה את המאמץ. וברגע שאיריס תחזור להופיע, זה יפורסם בפורום.

למעלה