חדש פה

זה ממכר

New member
חדש פה

וחדש גם בספורט הזה בכלל לפני כשבועיים הלכנו אני וחברים לסנוקר מאז אנחנו הולכים כמעט יום ויומו משחקים כחמש שש שעות בשבוע אני דיי התאהבתי במשחק ורציתי לדעת יותר ולהתעמק הגעתי בהתחלה בשביל לחפש מקל סנוקר וללמוד עוד על החוקים בינתיים אני משחק פול סתם ללמוד לתת מכות עם חברים בשביל הכיף ראיתי שיש פה עוד מישהו מהקריות אני קרייתי משחק בסנייק בול בקריית חיים בן 19 בקרוב עכשיו רציתי להפנות אליכם שאלה היכן אני יכול למצוא מקל שאלתי את בעל המקום הוא הראה לי מספר מקלות שלו של החברה bce ויש גם של farardon מה אתם אומרים על המקלות? אני לא מבין בכל המונחים שמדברים פה אחרי הכל אני חדש בעולם הזה מה עם החברות? טובות? איפה אני יכול לקנות מקל בסביבות חיפה קריות

9ball master

New member
ברוך הבא...

לפורום שלנו ולספורט הביליארד
המקלות של BCE ושל Peradon שיש בארץ הם מקלות זולים באיכות נמוכה יחסית. לצערי ברוב החנויות בארץ אתה תמצא את אותה סחורה (פחות או יותר) או מקלות עם שמות אחרים אך ברמה נמוכה זהה. אין לי מושג היכן אתה יכול לקנות באזור חיפה, חשבת לחפש בדפי זהב? האם אתה מחפש מקל פול או מקל סנוקר?

תשתדל לקנות באירופה

גם לי יש מקל סנוקר מהארץ אבל אם הייתי יכול הייתי קונה אותו באירופה אם לך יש את האפשרות תשתדל לקנות באירופה אם לא תקנה משהו בארץ שיהיה לך בינתיים עד שתוכל לממש את המקל האירופאי שלו כל שחקן חובבן זקוק כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו ולעלות ברמת המשחק שלו בכול אופן ברוך הבא ותהנה מהספורט

זה ממכר

New member
מממ איך אני אמור להגיע לאירופה?

אחותי נוסעת בקרוב לחודש וחצי לתיאלנד חשבתי לבקש ממנה אבל זה חודש וחצי

זה ממכר

New member
תודה על הקבלה

ואין לי מושג אני משחק עם חברים פול וככה אני רוצה להשתדרג לסנוקר ואני אבדוק בדפי זהב

ophir snooker

New member
מקלות בצפון

המקלות של BCE שנמצאים בארץ הם לדעתי באיכות נמוכה מאוד יחסית למקלות הישנים יותר של BCE שהגיעו לארץ. לגבי מקלות בצפון הייתי ממליץ לך לנסות שני מועדונים: 1. בצומת קריית אתא יש מועדון קטן, כ- 10 שולחנות. הבעלים של המקום ותיק בתחום ונהג להחזיק בעבר מקלות איכותיים מאוד. לא בטוח שנשאר לו משהו מהם אבל שווה לבדוק. 2. מועדון רד-בול בין לב-המפרץ לצ'ק-פוסט מחזיק מבחר עשיר של מקלות יחסית למועדון. לגבי המשחק עצמו, אם אתה משחק הרבה על שולחן קטן, ומתייחס לזה ברצינות, הייתי ממליץ לך לבקר בסנוקר-קלאב. מקלות לרכישה לא תמצא שם, אבל שולחנות משחק במצב טוב דווקא כן, וכנראה גם את התמורה הכי טובה בארץ לכסף שלך. בהצלחה, אופיר.

זה ממכר

New member
ממ בקשר למועדון בצומת קריית אתא

יש שם לפחות 2 מועדונים ככה שזה דיי מסובך יש את המועדון החדש שנפתח ליד הבורקס יש סנוקר ליד בנק לאומי ואת המועדון מולו הבנק

תשובות

א. הסנוקר שמעל בנק לאומי זה הסנוקר החדש "קינג סנוקר", אין לו מקלות למכירה אבל מה שכן הוא מתקן ראשים של מקלות אם אתה תצטרך בעתיד בצורה לא רעה בכלל. ב. הסנוקר שממול זה ה"פיירבול קריות", המקום דיי נפגע ולדעתי בצורה קשה מאז פתיחת הקינג סנוקר מעבר לכביש. ג. הסנוק החדש שנפתח ליד הבורקס - שמעתי עליו, ולמען האמת שמעתי לא דברים טובים אבל בכל זאת אני אבקר שם ואבדוק איך המקום, כל אחד והטעם שלו. ד. הרד בול נמצא בחניה של אולמות המלניום, מיד אחרי צומת לב המפרץ יש כביש שירות בצד ימין, כנס אליו ותעבור את אולמות המלניום, מיד אח"כ יש שם חניה.. ה. הסנוקר קלאב מקום סבבה דרכתי שם לראשונה לפני חצי שנה בערך ואהבתי.. נמצא לפני קניוםן לב המפרץ.. אחרי שעובירם את הנאפיס ומשרד הרישוי בקריות ממשכים לכיוון לב המפרץ.. נכנסים לכביש השירות והסנוקר נמצא ממש מול החברת השכרת רכב אלדן שנמצאת בצד השני של הכביש. מקווה שהבנת.. את המקום

Anin17

New member
לפי מה שאני יודע המועדון היחידי

שמייבא ציוד הוא האינטרפול אם ככה את כל המקלות במועדונים שציינתם אפשר להשיג בחנות של היבואנים במחירים טובים יותר

זה ממכר

New member
איפה האינטרפול?

והיכן ממוקמות חנויות היבואנים? אם יש בכלל בישראל

ophir snooker

New member
זה ממש לא נכון

הרבה מועדונים מיבאים ציוד. לגבי המועדון בצומת קריית אתא, (ליד הבורקס) הוא היה מחזיק ציוד ממש איכותי ששווה את הכסף. לגבי הרדבול, עד כמה שאני יודע הם מייבאים בעצמם.

למעלה