חדש פה..

UnderTown

New member
חדש פה..

היי אני חדש פה.. בן 15.. אני מקיבוץ בין ראש פינה לרמת הגולן, לומד בדפנה וכאלה.. עכשיו, אני גיטריסט שנה שניה כבר, ואני רוצה להקים להקת רוק אלטרנטיבי/פאנק עם השפעות מהויינס, נירוונה, הסטרוקס, הווייט סטרייפס, סקס פיסטולס, בלאק פלאג וכו'.. אז אם אתם מתופף או באסיסט ובא לכם.. דברו איתי ;) בי..

MsUnderstood

New member
../images/Emo9.gifעכשיו ראיתי את ההודעה שלך..חח

ברוך הבא
לא בא לך זמרת?!?!?! בא לי להקה...חחח

LIZZY LIZZY

New member
זה נשמע כמו משהו שאבא שלי היה אומר

והוא למד בהר וגיא לפני בערך ארבעים שנה. אז בנות דפנה היו צנועות וחסודות, לא היה כל הצד השמאלי של הנחל, למדו בצריפים (איפה שפעם היה הצר"ח), ואה, כן, מאז דובה מלמד...

LIZZY LIZZY

New member
כן

וגם הימים היפים של שם היו קצת מזמן. צריך לקפוץ מתישהו לקחת מין מסמך לא חשוב שכזה, מתישן ומלא במספרים... נו.... תעודת בגרות.... להסתכל ללימור בעיניים ולצחוק לה בפרצוף, ולהגיד "כן, יש לי בגרות. תראי מה זה" להסתכל ליגאל בעיניים (לאטם אוזניים) ולהגיד בשקט בשקט, בקול רדיופוני-wana be sexy - "זה לא בזכותך" להסתכל על טלי מדברת בטלפון ולהגיד" הי, את שם - יש לך זמן לדבר על הצבא?"

roychu

New member
זה שלח בלי תוכן..

זה אותם האנשים שהעיפו אותי לבראשית בכיתה י', ושבגללם כמעט כמעט לא הייתה לי בגרות. מזל שעברתי לערבה.

LIZZY LIZZY

New member
זה מין קטע כזה

שטלי היו היחידה שעוד חצי דוגלת ב" נו אז לא תהיה לך תעודת בגרות, לפחות תבוא לקבוצות עניין". איתה ישנם עוד מעטים, שהולכים ונעלמים. השאר הם... עזוב, חבל ללכך על אנשים, למרות שמגיע להם...
חוצמזה - כיף להגיע למקום שלא ציפה ממך להרבה, או שציפה ואיך לומר, "איכזבת" ולהגיד - "הא! אני כזו וכזו, יש לי תעודת בגרות, סיימתי שנת שירות, אני מתגייסת לאחלה תפקיד, ושומדבר מכל זה - זה לא בזכותכם!"

למעלה