חדש פה

Shaolin Kid

New member
חדש פה

שלום אני חדש פה שמי חזי אני בן 18 אתמול ראיתי לראשונה סרט של הילארי דאף, ב HOT FUN "12 במחיר 1" או בשמו באנגלית : Cheaper by the Dozen נהנתי מאוד מהסרט,במיוחד מהמשחק של הילארי דאף,וגם מהיופי שלה.... ראיתי גם בכמה אתרים שהיא הוציאה דיסקים ומוציאה ב 16 באוגוסט דיסק חדש (אני יודע שאני לא מחדש פה לאף אחד,אבל אחרי האזנה באתר אני מבין ששווה לקנות את הדיסק,למישהו יש מושג אם הוא יגיע לארץ?) אגב אני לא יודע אם מישהו שמע פה על המשך לסרט: Cheaper by the Dozen 2 ראיתי באתר סמרטים אותו בדיוק...ועוד איזה שני סרטים שלה (וכמובן אני יודע שאני לא מחדש למישהו פה)חחחחח בכל אופן זה הכל...

olsen cool

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

אכן הילארי הוציאה 2 דיסקים והשלישי שהולך לצאת לה הוא דיסק אוסף שכולל בתוכו 3 שירים חדשים. אם הוא יגיע לארץ?אם שני הדיסקים הקודמים הגיעו אני מניחה שגם הדיסק הזה יגיע וכן שמענו על זה שהיא מצלמת סרט המשך לזה.

Shaolin Kid

New member
אוקיי תודה לך!

אני מקווה שסרט ההמשך יהיה יפה כמו הקודם לו... האם הדיסק יגיע גם בחודש אוגוסט? או יותר מאוחר? אי אפשר לדעת איך שהוא?

olsen cool

New member
אממ

בארה"ב הדיסק יוצא ב16 באוגוסט(ואתמול הוא יצא כבר ביפן)אז סביר להניח שהוא יגיע אלינו בספטמבר,אם הוא לא יגיע בסביבות ספטמבר נראה כבר מה נעשה,נתקשר לאחת מחנויות הדיסקים ונברר כי אני לא מאמינה שהדיסק לא יגיע.

Shaolin Kid

New member
היה רשום באתר שלה

שמי שקונה את הדיסק מקבל צמיד כזה שלה? נראה לך שיביאו את זה גם,הריי מי שיקנה דיסק חייב לקבל? זה כמו למשל אם מישהו קונה דיסק מקבל פוסטר? כלומר אני מתכוון המבצע שיש שם זה יהיה גם פה?

olsen cool

New member
זה לא בטוח

יכול להיות שם ישווקו את הצמידים רק בארה"ב או משהו כזה

למעלה