חדש פה!

Roeibri

New member
חדש פה!

היי לכולם אני לא מעריץ את שירי אבל אוהב ת'מוסיקה שהיא עושה ובתכלס אני פה בשביל להכיר אנשים ולהנות...

ברוכה הבאה!!

מקווה שגם תלמד להעריץ אותה בקרוב חחח בכל מקרה תהנה פה. אני שירן

ניר86

New member
שלום גפ אני חדש

אני מאוד אוהב את שירי המקסימה ובעיקר את המוזיקה שלה ואת הקול המדהים שלה מה שבטוח זה שאני מחכה כבר לדיסק שלה כמובן שאני יקנה אותו וברור שאת המקורי

ניר86

New member
יש לי שאלה ...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

השיר "אהבה קטנה" ששירי מוציאה עכשיו אני מכיר אותו כבר ממזמן שזמרת אחרת הוציאה אותו בשם טליה גיחון כבר אז נדלקתי עליו ולא הצלחתי להוריד אותו היום יש לי את שני הגירסאות אבל מאוד מעניין אותי לדעת איך זה שהוא הפך להיות שיר של שירי מימון ???? מישהו יכול להסביר לי את העניין פה ??

G A L 17

New member
אולי די עם זה?

אנחנו לא בשיר שלנו , אף אחד לא גונב שיר לאף אחד ... שירי מימון לא טיפשה היא לא תעתיק שיר של מישהו ותגיד שזה שלה ברור לה שהנזק שיצא לה גדול יותר מכל תועלת....... אישית אף פעם לא שמעתי את השיר הזה לפני אז לא יודע מה הבעיה שלכם או ששירי קנתה ממנה את הזכויות לשיר (מה שלא נשמע לי כי היא הייתה אומרת את זה) או שהמילים דומות ואתם מתבלבלים או שסתם יש פה איזה אחד שאוהב להכפיש את שירי בכל אופן עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי אף עדות לטליה גיחון הזאת , אם לך יש אני אשמח אם תשים פה

שיואו... אני לא רוצה להפחיד.. אבל..

אני חשבתי כמוכם שאין מצב שזה שיר לא של שירי... ולא הבנתי מאיפה באו השמועות המפגרות האלה... אז חיפשתי באימיול בשם טליה גיחון או מי שזאת לא תהיה.. ויש לה שיר שקוראים לו אהבה קטנה.... אני מחכה עכשיו שהוא יירד ואז אני יידע אם מדובר באותו שיר.... למרות שכל זה מזה לא נראה לי הגיוני... זה ברור ששירי לא תיקח סתם ככה שיר ממישו אחר...

ניר86

New member
זה אותו שיר יש לי את שניהם!!!

אני לא אומר ששירי גנבה את השיר חס וחלילה אני פשוט מכיר את השיר הזה מזמן וטליה גיחון הוציאה אותו ברור ששירי לא תגנוב שיר !! זה אותו שיר פשוט מעניין אותי הסיפור שמאחורי זה איך הזמרת טליה גיחון הסכימה אולי הם באותה חברת תקליטים אני לא יודע !! שירי בטוח לא גנבה אבל זה לא שמועות זה אותו דבר אותו שיר בדוק יש אותו באימיול אתם יכולים להוריד -טליה גיחון - "אהבה קטנה" ושוב אני לא אומר שהיא גנבה סתם מאוד מעניין אותי הסיפור שמאחורי זה !! אני מאוד אוהב את שירי והדבר האחרון שאני יעשה זה להכפיש אותה

Roeibri

New member
תודה לכולם!

ולגבי זה שאולי בהמשך אני עוד יעריץ אז חח אני לא תומך במושג הערצה כי בעיני כולם בני אדם פשוט בני אדם אבל מוכשרים וזהו... לגביה שיר אני לא מאמין ששירי גנבה וגם היא כן הביצוע שלה מצויין וזה לא כזה אמור לשנות לנו!

G A L 17

New member
בטח שזה אמור לשנות ...

אין שום סיכוי שבעולם שהיא גנבה שיר , אנחנו לא חיים בטלנובלה , אבל לא יודע אני אישית אם הייתי מגלה שהיא גנבה לאומן אחר שיר בטח שזה היה משנה לי כי אם כל הכבוד שהיא זמרת ענקית , קודם כל בן אדם שאני מעריץ צריך להיות בן אדם ..... אבל אין מה לדאוג אין שום סיכוי שהיא גנבה שיר

Roeibri

New member
היא בטוח לא גנבה עם כבר..

אז האמרגן הליקון המנהל של התקליט וכו' ושוב זה לא נראה הגיוני

G A L 17

New member
אף אחד לא גנב

כאילו בחיים לא שמעתי על השיר הזה בעבר , אבל גם אם כן היא בטח קנתה אותו או משהו לגנוב שיר זה משהו שבשנת 2005 אי אפשר לעשות , אם באמת השיר הזה יצא לפני מן הסתם יש תיעוד ודבר כזה יכול לגרום לשירי תקריירה , אף אחד לא היה לוקח את הסיכון הזה

G A L 17

New member
מה האי סי קיו שלך?

אתה יכול בבקשה לשלוח לי את השיר של טליה גיחון ?

ניר86

New member
קבלת פנים לא כל כך משמחת

כולם פה תוקפים אותי ותודה ghsufvi את קיבלת אותי בברכה

ניר86

New member
כןןן בכיף אני ישלח לך אותו

אבל אתם לא מבינים אותי בפעם ה 1000 אני לא אומר שהיא גנבה אותו פשוט מאוד מעניין אותי מה הסיפור של זה איך השיר הגיע לשירי ?? זה כל מה שאני שואל אני מאוד אוהב את שירי תבינו אני לא בא פה נגדה!!! אני מכיר אותו פשוט ממזמן וזהו מעניין אותי איך הוא הגיע לשירי ומה הסיפור מאחורי זה

G A L 17

New member
159945589

לא אמרתי שאתה נגדה , פשוט הסיפור הזה נשמע לי ממש ממש מוזר אז אני רוצה לשמוע את השיר תודה בכל אופן........

למעלה