חדש פה!!!

idanmn1

New member
חדש פה!!!

מה קורה אנשים? יש לכם אחלה פורום... אני חדש פה, ורק רציתי לומר שאני למדתי מאוד לאהוב את קיילי בזכות רן (tatababa) חברי היקר... ברגע זה אני יושב ומקשיב ל - I Believe in u, שיר ממש מוצלח... אשמח להכיר אתכם.. עידן

הווו!חבר של רן../images/Emo2.gif

וולקם
אני סקייטי בת אוטוטו 17 מת''א[או ליתר דיוק מעזריאלי
] כמה אלבומי קיילי יש לך?
כמה זמן אתה אוהב אותה?

idanmn1

New member
היי סקייטי

אני בן 18.4 מנשר/חיפה, ומתגייס באפריל 2005 :) בעקרון אני לא מעריץ נלהב או משהו כזה, ככה שאני לא אוסף דיסקים שלה. את המוזיקה והסגנון של קיילי אני אוהב כבר כמה שנים - אחרי שרן "טחן"
לי ולחברים את המח עם המוזיקה של קיילי בכל הזדמנות אפשרית.. מה שאני אוהב בה זה את הייחודיות שלה - מה שקשה למצוא אצל הרבה אמנים אחרים. בין היתר, אני מעריץ גם את בריטני ספירס וכמה אמנים ישראלים.. שמחתי להכיר

הווו!../images/Emo24.gifבהצלחה בצה''ל!*מצדיעה*

אני אוהבת חיילים
אני מכירה את זה, בהתחלה גם אני הייתי כמוך לא אספתי אלבומים וכלום לאט לאט הכרתי את כולה שירים והתחלתי לקנות ולאסוף אלבומים ותמונות ומה לא
לפעמים זה גם בא ביחד עם משהו נגיד-אתה בפורום,לאט לאט אתה יכול להתמכר-ספק אם בהשפעתינו,לקיילי,הצטרפתי לא מזמן לנאו דאוט-אני אוהבת אותם אבל אין לי אלבומים אני מניחה שעם הכתיבה בפורום אני אוהב אותם יותר
אולי ואולי לא
מיף
בריטני.
הווו...

Fever2002

New member
ברוך הבא

נחמד שרן עושה יחצנות גם בתקופה שהוא עסוק ומגייס לפה קולות חדשים מהשטח. מקווה שתהנה פה... לגבי השאלה שלך בחתימה (אני מבין שזה ממש מסקרן לפי זה שזה הגיע לחתימה)- אז ככה חיפושית ישנה מצרצרת בגלל המנוע והאגזוז, החדשה דווקא עושה רעש יפה אם שומרים נכון על הטורים (אני אישית מעדיף את הגולף GTI)ואם בחיפושית הבעל חיים עסקינן אז היא עושה קולות שלא נשמעים בתדר של האוזן האנושית ולכן לא ניתן שם לזה עדיין אבל האקדמיה תשמח לקבל הצעות לדעתי.

idanmn1

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

תודה על התשובה כבר הרבה זמן אני מחכה לתשובה בקשר לזה... ורן לא עשה שום יחצנות או משהו כזה.. סתם נכנסתי לפורום וראיתי שהוא נחמד ושווה להשקיע את הזמן שלי גם פה C YA

tatababa

New member
ששש..

תן לי להנות מהספק - פעם באה ששואלים, תענה : "כן, רן משקיע המון בשביל הפורום!"

tatababa

New member
אה ודרך אגב -

ברוך הבא לפורום!
בטוח שתהנה להעביר פה קצת ת'זמן ולהשכיל בכל הנוגע למוזיקה
לילה טוב, רן xx

p i n g o

New member
לא שאלו אותך! ../images/Emo3.gif

ועוד לא שלחת לי את הקובץ שהבטחת לפני כמה ימים...

ברוך הבא ! ../images/Emo13.gif

my name is Amir , I will be your purser !!
אם הבנת מה טוב , אם לא אז תבין כשתגדל יותר לתך קיילי!!! חחח בכל מקרה וולקאם !

למעלה