חדש פה

DiscoCat

New member
חדש פה

שלום, אני חדש בפורום הזה, אחלה פורום יש לכם, מעניין אותי איזה שמנים למבער יש אשר טובים נגד כאבי ראש וגם כן לשיפור הריכוז, תודה, ניר

../images/Emo24.gifברוך בואך ניר,ותודה לך,שמנים

במבער לשיפור הזכרון **אקליפטוס-מגביר כושר ריכוז,מלהיב אינטלקטואליות , ומרגיע מערכת רגשית עמוסה מדי. **אשכוליות-מעורר זיכרון,חשיבה וריכוז,אידיאלי לתלמידים מעולה לכאבי ראש,מיגרנות. **לבנדר-מנקה מטהר ברמה הרוחנית,משכך מכאבים,ומשחרר מדיכאון. **קמומיל-יעיל לנדודי שינה,כאבי ראש, **רוזמרין-שמן אתרי ממריץ,מחמם ומנקה,מגביר ומבהיר מחשבה. **רוזווד-שמן אתרי משחרר מעייפות,מעורר רוחנית ונפשית,בטוח לשימוש ממושך. המשך יום טוב.

DiscoCat

New member
../images/Emo51.gif

רבה אפשר להשתמש בתערובת של אקליפטוס, אשכוליות ולבנדר?

../images/Emo20.gifניר,,,אפשר להשתמש בשמנים

תתחיל מטיפה אחת מכל שמן אתרי, תערבב קודם את השמנים האתריים יחד ולאחר מכן תוסיף מים ערב טוב.

girl111

New member
שמן לפני מבחן ../images/Emo13.gif

קראתי שהרוזמרין יכול לשפר את הריכוז והזיכרון. יש לי מבחן ביום ראשון ויש לי מלא פרטים לזכור ( ואני עייפה
) מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את הזיכרון והריכוז? לשים את הרוזמרין במבער? או שמספיק לטפטף על טישו ולהריח? ולפני המבחן? כמה מזן לפני המבחן עדיף להריח את זה? תודה

../images/Emo140.gifשמן רוזמרין,,במבער

4-6 טיפות שמן אתרי רוזמרין,תלוי בתכולה של הכוסית במבער למהול עם מים. אם יש ילדים קטנים ומבוגרים בבית לשים חצי כמות של שמן יש לשמן תכונה לעלות לחץ דם בהצלחה במבחן יום מבורך

למעלה