חדש פה

colio 1

New member
חדש פה

אהלן
טוב אז
החלטתי לקרוא את 2 הספרים הראשונים לאחר 3 עונות וזה באמת ענק . קראתי את זה יחסית מהר וממש נהניתי .
תוך כדי גם ראיתי את 2 העונות עוד פעם ( אני מניח שיש פה כמה פריקים כמוני שעשו את זה?:)
בכל מקרה בטח זה כבר עלה כאן ... "דג שחור" לא מופיע בסדרה עד עונה 3 ואילו בספרים הוא ממש מככב ?
יש סיבה חוץ מסיבה טכנית ? יש כמובן עוד כמה שינויים אבל לא משנה ככ .

אגב יש פה כאלה שהולכים לראות את הסדרה בשידור ב יס ב 4 בבוקר ?

agamkedem

New member
ברוך הבא

חלקו של דגשחור בסדרה באמת הוקטן, וזה די מבאס. D&D (הכותבים) עשו הרבה שינויים כאלו, חלקם גדולים וחלקם קטנים. הסיבה, כנראה, היא רצון לצמצם את מספר הדמויות בסדרה בגלל אופי המדיום.

ואם בפריקים עסקינן, אני צפיתי בכל העונות פעמיים, קראתי את כל הספרים בין פעמיים לשלוש ואני זוכר בעל-פה את אילן היוחסין של בית טארגאריין

Macphista

New member
welcome!

ברוך הבא!

ובכן, אחרי שכבר ענו לך על עניין הדג השחור....
אני פחות או יותר כמוך, אמנם רציתי לקרוא את הספרים כבר אחרי העונה הראשונה, אך התחלתי לעשות זאת רק בחודש יולי האחרון בכוונה לסיים את הספר החמישי לפני תחילת העונה הרביעית.
ו... איך זה הלך לי? ובכן... עוד שבועיים מתחילה העונה ויש לי עוד כ- 500+/- עמודים לסיום ריקוד. ו... כנראה שלא אספיק כי אין יותר מדי זמן פנוי :(
עוד בעיה היא שרציתי להספיק לראות את כל העונות שוב לפני תחילת העונה הרביעית. והאמת שזה קצת יותר דחוף לי מלגמור את הספר עד תחילת העונה אז אתחיל כבר השבוע לראות.

וככל הנראה אראה את הפרק על הבוקר.
ואחגוג!
כי זוהי מתנה מוקדמת ליום ההולדת שלי (בשמיני לאפריל).

colio 1

New member
תיסלם לכולם !

וואי ואני חשבתי שאני היחיד שראה את 3 העונות איזה 4-5 פעמים .
כנל לגבי הספרים .קראתי את השתיים הראשונים באיזה חודשיים ומה לעשות יש קצת עבודה וקצת לימודים גם :) . יהיה לי 9 חודשים בערך לקרוא את שאר הספרים
אני מתכוון לראות את השידור ביס רק אם יהיה לי איפה חח
בטח כבר כולם שיתפו פה כל מיני טריילרים וחדשות על הסדרה ועל הסרט שאולי יצא אז אין לי טעם לעלות , אבל הפרודיה שעשו על העונה ה 1 כל הזמן מצחיק אותי .
זה נחמד :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZXSSBu9uKrM

Macphista

New member
אההה! זה מעולה! לא הכרתי את זה בכלל!

יו, נקרעתי מצחוק כאן!
מעולה מעולה מעולה!

Serf SaN

New member
מכיר :) נהדר באמת

עושה לי חשק לקנות את המארז של כל העונות *_*

למעלה