חדש פה..

goldranel

New member
חדש פה..

שאלה: האם יש כאן מישהו שחושב שיש בכוחן של מילים למשוך מוחשית וממשית אל מעבר למציאות הנוחכית שאנו נימצאים בה כרגע?

שלום לך וברוך הבא

תשובתי לשאלתך היא לחלוטין כן,
וזה קורה לי כל הזמן,
מחשבה בוראת מציאות
מחשבה מזמנת תהליכים ואירועים, אנשים ומצבים...
צריך להזהר במחשבה
כי היא יוצרת תדר ביצוע שעולה לבריאה לצורך מימוש.

goldranel

New member
תודה :) פעם ראשונה שלי בפורום

אוקי .. מה אנחנו יכולים לעשות פה עם המילים שלנו כדי למשוך את עצמינו ברמה החווייתית ובאופן חזק ומיידי אל מעבר למציאות הזאת?

חני 852

New member
מילים בתוספת דמיון

שאנו רוצים ליצור מציאות אנו מדמינים את אותה המציאות שאנו מעונינים בה . .
שהיא כבר מתרחשת בפועל בהווה עכשיו .
המילים שלנו המחשבה שלנו הדמיון שלנו ממש לראות את אותה המציאות בתמונות .
שאכן כבר מתרחשת וקימת ברגע זה .
ואכן מחשבות בוראות מציאות ..

בנוסף לדברים המצויינים שחני כתבה

תתכוונן כמה פעמים ביום ותשלח את המחשבה,
שוב ושוב, כשאתה בתדר גבוה(לא כועס, לחוץ, עצבני, עייף וכ"ו
ולא מתוך אגו
כלומר לא כדי להשוויץ בבית גדול יותר או מכונית מהודרת יותר
אלא למען השמחה בחייך, למען עזרה לציבור הכללי או לצביר המשפחה וכ"ו.

אל מעבר למציאות הזאת או לשפר את הקיימת?

אני רוצה להבין אתה אומר, אנחנו במציאות X דרך מילים לצאת את X למציאות Y
או אנחנו במציאות X דרך מילים להוסיף לX לשנות אפשרויות ב X ?

משערת שהתכוונת לראשון? כי כתבת למשוך את עצמנו, -אל מעבר למציאות אחרת-
אנחנו במציאות תלת מימד, ובעולם גשמי בעל הסתר גבוה מאוד
האם דרך מילה אפשר לשבור את גבולות המציאות, בתכלס ולא בדמיון?

מילה זה רק נתון במשוואה, לעשות פה עם מילים..לא מספיק
מילה ודמיון לבדן, לא יעזרו במצב הזה, צריך "כלי" אנרגטי מאוד גבוה כדי שיקשיב
למילה/דמיון ויבצע "קפיצות" באופן חזק ומיידי אל מעבר למציאות שלנו.
כבר סופר על הבעל שם טוב שביצע קפיצות מסוג זה...מי יודע..

לשפר מציאות קיימת זה עניין אחר וגם כאן ברמות הגבוהות, רק יחידי סגולה.

goldranel

New member
אנחנו יחידי סגולה לא פחות מכל אחד אחר :)

סופר נובה את כותבת לעניין :).. כן האפשרות הראשונה היא מה שאני מתכוון.
ועל מנת לצאת מהמציאות הזאת אל הדבר שנימצא מעליה (מקור עמוק יותר) יש קודם להאיר את המציאות הנוכחית לגמרי. זאת אומרת, שלא ישארו פה חסרונות (שאלות).
שכל מה שניסתר במציאות הזאת יתגלה ויהיה מואר, ואז הכלי האנרגטי מוכן להשתחרר לדרגות קיום יותר גבוהות :)

שאלתי מה אנחנו יכולים לעשות עם המילים שלנו פה? לא שאלתי מה אני יכול לעשות עם עצמי כשאני לבד עם המחשבות והדימיון שלי.. אלא פה ממש בתגובות האלה.

כן סופר נובה, יש בכוחן של מילים להעביר אותנו מהמציאות הזאת. מילים הם דרך שבה אנחנו משדרים וקולטים אחד מהשני, ובצירופים הנכונים ומכתיבה שנעשת מהתדר הנכון יש בכוחן להאיר ולמשוך.

אני חושב שיהיה אפשר במיידי לעשות קפיצות (בהתפתחות האישית של כל אחד מהקוראים פה) אל דרגות הקיום הבאות, אם קודם כל נתייחס ביותר כבוד והבנה כלפי כוחן של מילים.

ואם יש כאן מישהו שחושב שהוא יכול להציע מה אפשר לכתוב, או מה הוא יודע על כתיבה מסוימת שמרוממת ומושכת אל השגות מוחשיות של התרחבות התודעה, אשמח לשמוע ולהתכלל..

כן להתכלל..איזה יופי..

היי

הביטוי "יחידי סגולה" כאשר אני משתמת שבו, אני מכוונת לאנשים אשר
את עבודת הברורים למציאות הנוכחית, עשו והשלימו.
סגולה/תפארת, הסתרה גבוהה ומאוזנת, גם הביטוי "עם סגולה" כלול משם.
הפוטנציאל להיות אדם שמסוגל לפעול במציאות כזו, טמון גם טמון בנו.

אומרים שהבריאה החלה דרכה דרך כלי = אות...אז מילה..בהחלט.

אני אישית עובדת עם סרטוטים...לא חזקה במילים, מביעה עצמי כלפי עצמי, בסרטוט.
רק נראה לי שאומנות הכתיבה/שידור...נשענים על אומנות ההקשבה/קליטה.

לא חסר כאן אנשים יצירתיים ממני, אולי יעלה כאן משהו

חני 852

New member
הפלנטה עוברת קפיצה קוונטית

יורדות אנרגיות מאוד מעוצמות בימים אלו אל הפלנטה .
( לא קשור למילים שלנו כלל ) לגבי קפיצה קוונטית של כדור הארץ
אין השפעה במילים שלנו על הקפיצה הקוונטית ..
או על התרחבות התודעה ..
העבודה העיקרית היא התפתחות רוחנית ניקיון הכלי שלנו
לעבוד בצורות שונות כמו :סדנאות לטפל בעצמנו לסגור מעגל העבר
לסלוח להבין לשם מה באנו לעולם וכו.לרפא את הזקוק לריפוי ..

כל אחד לוקח זאת שונה כלומר התדרים שיורדים משפעים על כל אדם
בצורה שונה אנשים חווים דברים בצורה שונה ..
ישנם החווים יותר כעס אלימות וכו..
דבר ראשון צריך להסכים לקבל את האנרגיה ולהתעורר .
צריך לחשוב לדמין ובעיקר להתאמן .
כדור הארץ עובר שינוי תדר קפיצה של המודעות והתודעה האנושית .
השינוי מבשיל במקומות שהעין לא רואה אבל המודעות ניפתחת .

קפיצה קוואנטית?

ה"ממלכה" של מכאניקת הקוואנטים היא העולם התת-אטומי, ו"קפיצה קוואנטית" היא שינוי המתחולל בעולם התת-אטומי, למשל, מעבר אלקטרון ממסלול אחד אל משנהו, או למשל, מעבר של חלקיק מעבר ל"מחסום" אשר מן הבחינה הקלאסית לא יכול היה לצלחו (tunneling effect)

כלומר "קפיצה קוואנטית" היא אירוע קטן מאד, אירוע תת-אטומי

והנה, כמו תמיד, ב- nomenclature של העידן החדש, ניתנה למונח "קפיצה קוואנטית" משמעות יחודית, שונה מן הנהוג בפיסיקה, ומעתה הוא מבטא "דילוג עצום", או "שינוי עצום", מה?

חני 852

New member
ארוע קטן שיכול להשפיע בגדול

מה היא מידת ההשפעה שלנו על המציאות של חיינו
אם נישאר בפיזיקה המקובלת נוכל להגיע ל"מסקנה" שיכולת ההשפעה שלנו על המציאות היא קטנה כיוון שכל אירוע שהוא בכוחנו ייחשב כ"קטן"... לעומת זאת בפיזיקה המודרנית מתקבלת תוצאות מפתיעות.. אירועים "קטנים" לפי קני המידה המוכר יוצרים השפעות מסיביות ויוצרים אירועים "גדולים"..
תוצר זה מוכר כ"אפקט הפרפר".. כלומר גם המדע כיום מתקשה להחליט מהי מידת ההשפעה של כל אירוע.. הוא יכול להיות אירוע בעל תוצאה מקומית ומוגבלת והוא יכול להיות אירוע מכונן.. ולא ניתן לדעת מה תהיה ההשפעה של אירוע עד שהוא מתרחש..
מחשבה.. מילה.. ומעשה.. שלושת עמודי התווך של יצירת מציאות בכל אסכולה שנבחר.. גם הם אירועים כמו כל אירוע אחר.. האם הם "קטנים" או "גדולים"? זו בעצם השאלה.
אם מסתכלים על העבר נוכל בקלות לראות מחשבות.. מילים. או מעשים של אדם אחד שיצרו שינוי עצום במציאות הפיזית.. אם ניקח קצת דוגמאות קיצוניות.. היטלר הטיל את כל העולם למלחמה ארוכה ואיומה ע"י מילים בלבד.. ומצד שני.. מרטין לותר קינג שינה את חוקי ארצות הברית במילים..

אינשטיין במחשבתו הזניק את כל המדע קדימה בקפיצה קוונטית ממש..

גאנדי הנהיג את עמו לעצמאות ע"י מעשה פשוט ודוגמא אישית..

.
כלומר מילים, מחשבות ומעשים "פשוטים" יכולים להביא לשינוי מרחיק לכת ולברוא מציאות אחרת..

אז עכשיו השאלה היא מדוע ישנם מילים ומחשבות שעושות את זה ומדוע ישנם כאלו שלא? או איך אפשר ליצור מחשבות, מילים ומעשים שיבראו בשבילנו את המציאות שאנו רוצים?

ההבדל כמו שאני רואה את זה הוא.. אמונה... האנשים הללו יצרו שינוי כי הם האמינו בכוחם ליצור את השינוי הזה..

.
אמונה עמוקה.. ללא ספקות ותשוקה גדולה הם הכלים שמשנים את עוצמת ההשפעה של המילים והמחשבות שלנו..

אם אדם שומע על רעיון של בריאת מציאות ומחליט "לנסות" אותו.. עצם הניסיון הוא הצהרה שאולי זה לא יצליח.. האמונה שלו במחשבות ובמילים לא שלמה.. התשוקה לא מלאה.. וכך הוא מקבל תוצאה.. לפעמים היא מתאימה.. ולפעמים לא.. וכך הוא מגיע למסקנה שזה "סתם טריק וזה לא עובד" ונסגר המעגל..

מאת : אליעד כהן

.

"...לעומת זאת בפיזיקה המודרנית מתקבלת תוצאות

מפתיעות.. אירועים 'קטנים' לפי קני המידה המוכר יוצרים השפעות מסיביות ויוצרים אירועים 'גדולים'...".
לא. זה קורה רק במערכות דטרמיניסטיות לא-ליניאריות.
קחי צלחת מרק שצורתה חצי כדור, וחרוז קטן. לא משנה באיזו נקודה בתוך הקערה תשחררי את החרוז - הוא תמיד יגיע לנקודה אחת - הנקודה הנמוכה ביותר בתחתית הקערה.
כעת, היפכי את הקערה על פיה על השולחן ונסי לייצב את החרוז בשווי משקל בנקודה הגבוהה ביותר מצידה החיצוני של הקערה, ולהרפות ממנו אחרי שהצלחת לדעתך ליצבו, ותיווכחי לדעת כי בכל פעם החרוז מתגלגל למקום אחר.
יצרת מערכת פשוטה בה הבדל זעיר בתנאי ההתחלה (הבדלים זעירים בלתי מובחנים במיקומו של החרוז בהתחלה) יוצר הבדלים גדולים בין מצבי החרוז בסיום

"אפקט הפרפר" הוא בטוי ש"צמח" בעקבות מחקר פורץ דרך של מטרואולוג ומתמטיקאי, Edward Norton Lorenz, שחקר התנהגות מערכות דטרמיניסטיות לא-ליניאריות, בהן מצב התחלתי A, יכול להביא לכך שהמערכת תהיה במצב C לאחר זמן מסוים, בעוד מצב התחלתי B, יוביל ל- D, לאחר פרק זמן זהה, כאשר ההבדל בין A לבין B זעיר, בעוד ההבדל בין C לבין D גדול.
מערכות כאלה הן מערכות מזג אויר. הנה הסיפור כיצד "צמח" ביטוי זה:
In 1961, Lorenz was using a numerical computer model to rerun a weather prediction, when, as a shortcut on a number in the sequence, he entered the decimal 0.506 instead of entering the full 0.506127. The result was a completely different weather scenario. In 1963 Lorenz published a theoretical study of this effect in a well-known paper called Deterministic Nonperiodic Flow. Elsewhere he said that "One meteorologist remarked that if the theory were correct, one flap of a seagull's wings could change the course of weather forever." Following suggestions from colleagues, in later speeches and papers Lorenz used the more poetic butterfly. According to Lorenz, when he failed to provide a title for a talk he was to present at the 139th meeting of the American Association for the Advancement of Science in 1972, Philip Merilees concocted Does the flap of a butterfly’s wings in Brazil set off a tornado in Texas? as a title. Although a butterfly flapping its wings has remained constant in the expression of this concept, the location of the butterfly, the consequences, and the location of the consequences have varied widely.

"אם מסתכלים על העבר נוכל בקלות לראות מחשבות.. מילים. או מעשים של אדם אחד שיצרו שינוי עצום במציאות הפיזית".
את יכולה לחשוב מעתה ועד עולם כי ביכלתך לרחף, לנסח זאת בעברית רהוטה, ולשננם לתלמידיך, אולם ברגע שתפסעי מעבר למעקה גג עזריאלי, תיווכחי לדעת כי לא יצרת שום מציאות פיזית חדשה, זולת כתם מכוער של עיסת רקמות ודם על המדרכה 150 מטרים מתחתיך...

חני 852

New member
ישנם מחשבות שאינם ניתנות למימוש

כמו ריחוף שהוא יוצא דופן

אגלה את אזנך אודות סוד קטן שתמיד כדאי לזכור

שעה שאת "מנפיקה" טענות לציבור, לבל תתפדחי, ולבל תסכני עצמך או הזולת:
שום מחשבה אינה יכולה להשפיע על תהליכים ספונטאניים

חקרי שמונה מילי אלה המודגשות לעיל, והביני מה הן אומרות

את טועה כרגיל לאה

אבל מי אני שאתווכח איתך?
אני חיה את המציאות הזו יום-יום
ואני נהנית ממנה בלי סוף,
השארי בתפיסתך
מי שמפסיד זו רק את...

רונית יקרה, שום מחשבה אינה יכולה להשפיע על

תהליכים ספונטאניים, ואינני תופשת לאיזו מציאוּת כוונתך

האם ב- nomenclature של העידן החדש המונחים "מציאוּת" ו- "תהליכים ספונטאניים" הם בעלי משמעות יחודית השונה מן המקובל?

למעלה