חדש פה

DontGiveUp

New member
חדש פה

היי, אציג את עצמי בקצרה, בן 26 מהמרכז, בולימי יותר מעשר שנים. התחלתי טיפול לפני שלושה חדשים, ומאז ההקאות והזלילות התחלפו בחרדות איומות וקשות (שמעולם לא חוויתי משהו דומה בעבר). קשה לי עם זה מאוד, אבל אני נחוש להפטר מהפרעת האכילה שלי. יש לי תחושה שלבנות קל יותר לדבר עם החברות והסביבה הרובה על ההפרעה. כגבר זה נראה לי פחות מציאותי... מצאתי את הפורום במקרה (גגלתי "הפרעת אכילה"), קורא סמוי זמן מה והיום החלטתי "לצאת מהארון". בברכה :) א.

2b mind

New member
ברוך הבא

אני יודעת שלא פשוט לשות את הצעד הזה של "יציאה מהארון" בנושא, גם לא באופן וירטואלי. מוזמן להיות פה, לקרוא, להגיב ולשתף בזמנך, וכמה שמרגיש לך נוח.

clastic

New member
א!

ברוך הבא ידידי. עד כמה שאפשר להגיד זאת, "טוב" לראות פה עוד חבר'ה מהמין החזק (או היפה, אין לי כוח להכנס לויכוח מגדרי). ברוך הבא, אתה יותר ממוזמן לכתוב, לשתף, לעזור ולהעזר. תוכל לספר לנו על עצמך?

tebayes

New member
ברוך הבא חבר

צריך הרבה אומץ לעשות את המעבר מקורא סמוי לפעיל, ואני יודע כמה לבד זה להתמודד עם ההפרעה בתור גבר. תרגיש חופשי לפנות אלי בכל זמן בהודעות, ותכתוב פה, הבנות נפלאות ותומכות ויש לך מקום להיות אתה בלי מסיכות.

ברוך הבא.... לאט לאט, תרגיש בבית..

כל הכבוד על האומץ לכתוב.... שיתפת בטיפול על החרדות....? אני גם סובלת מחרדות [ברמה גבוהה....] אז יודעת כמה זה נורא.... לוקח טיפול תרופתי...? אפשר לשאול איזה טיפול התחלת?.... שוב- לא חייב לענות. כמובן.... חיבוק ואתה לא לבד, תמשיך לכתוב....

למעלה