חדש פה !!!

Gilado 69

New member
חדש פה !!!

היי, קודם כל אני רוצה להגיד שאני ממש מעריך את הפורום הזה וקורא בו כבר המון זמן, אבל אף פעם לא שקלתי להצטרף, אבל בכל זאת הנה אני כאן.. אז ככה אני גלעד בן 15 מרחובות, אני בחיים לא נהניתי מאף להקה כמו Within temptation אף פעם. ההרמוניה והקול הפשוט עוצר נשימה של שרון, הקליפים הסוחפים שאני חייב לציין שכזאת איכות לא ראיתי אצל אף להקה בז'אנר הזה (אולי נייטויש של פעם התקרבו לאיכות, אבל WT ללא ספק התעלו עליהם) ממ.. מה עוד? יש לי את The heart of everything המדהים, את Silent force שתמיד יודע לעשות לי טוב איכשהו, ואני כרגע חוסך לMother earth. אתם ללא ספק תראו אותי בהופעה הקרובה של WT בהאנגר ת"א.. שירים שאני לא יכול בלעדיהם- our solmen hour. mother earth. JILLIAN. angels. FORGIVEN. the howling the heart of everything .ALL I NEED. ttbt rose. ועוד כמות נדיבה של שירים, אני קצת מתגעגע לסגנון של MOTHER EARTH ו-MEMMORIES (אני מתכוון בעיקר לסגנון האירי או איך שלא תנסחו את זה בפתיחות השירים, מה שאי אפשר לראות בTHOE) מה עוד? אממ.. וידוי מרעיש XD בחיים לא אהבתי, ואני אפילו די שונא את השיר שנחשב לסמל שלהם בעיני רבים- ICE QUEEN לא יודע למה, אל תסכלו אותי באבנים!!! הקליפ בכל אופן מדהים, משום מה אני לא אוהב את השיר.. אז למה בכל זאת בחרתי להצטרף לפורום, א' כי ממש רציתי לדבר עם אנשים על הדבר שעושה לי הכי טוב בעולם, וזאת מוזיקה שלא כולם יכולים להבין. ב' רציתי לדעת את מי אני הולך לראות בהופעה שבעזרת השם תיהיה. אגב שאלה ממש חשובה בקשר לתקציב.ב22 לספטמבר יוצא הDVD החדש "BLACK SYMHONY" הוא הולך להיות מדהים (http://www.within-temptation.com/ טריילר לבלאק סימפוני) והוא לפי ההערכה שלי הולך לעלות בין 100-175 שקל.. שבועיים אחרי הולכת להיות ההופעה בארץ שהולכת לעלות 250 שקל. איך אפשר לממן את כל זה? זה מעל 400 שקל!!! אני אשמח לקבל תשובות למה שאתם עושים. ומקווה להכיר אותכם כמה שיותר, כי אתם נראים אנשים מדהימים ומעניינים. ~Within Tamptaion- Its truly the heart of everything~

Learn To Fly

New member
אתה לא לבד חבוב!!

גם אני די מאוד שונאת את ICE QUEEN, פשוט לא יכולה לסבול את השיר הזה
איזה כיף D: עכשיו אני מחכה לעוד סיבוב שאני אוכל להעיף את IQ ויהיה לי שותף מוהאהאהא. ברוך הבא, אני חלי, תכף בת 17. ובקשר לדיוידי - אתה עובד? מקסימום תקנה את הדיוידי קצת אחרי ההופעה כדי שלא יהיה לך לחוץ בקטע הכלכלי. או שפשוט.. חמור.

Gilado 69

New member
הי חלי

אם כבר מדברים על סיבובים מה שגרם לי לשנוא אותו יותר זה שהוא העז לנצח את JILLIAN (השיר האהוב עליי של WT) מממ.. חס וחלילה חמור, לא בקטע של חמורים..XD אז מקסימום אני לא אקנה אותו ביום שהוא יוצא כמו את THOE. אז יהיה לי אותו אח"כ הופעה יותר חשוב!!!

ברוך הבא! :)

איך אפשר לא לאהוב את אייס קווין?
לגבי הכסף - נתחיל מזה שבהתחלה לפחות, ובארץ, ובחנויות מסוימות, זה יכול לעלות גם יותר ממה שאתה משער.
פשוט תקנה את הDVD כשיהיה לך כסף, אתה לא חייב בדיוק כשהוא יצא.

היויו

New member
ברוך הבא.

אני אישית אוהב את IQ, אבל את היודע - מוזיקה, כמו אוכל , זה עניין של טעם. או שאוהבים - או שלא. לגבי מימון ... טוב, מי שמכיר אותי כאן יודע שאצלי זו קצת פחות בעיה. אני עובד, ומרוויח לא רע בכלל (בוא נגיד שאני משלם מיסים יותר ממה שחלק גדול מהנאשים העובדים כאן מרוויחים בברוטו שלהם... :-S) מה שכן - יש לי גם אישה ושתי בנות לפרנס , שלא לדבר על מדינה שמכניסה את ידיה לכיס שלך כמה עמוק שהיא רק מצליחה ואז עוד קצת. אבל יהיה בסדר.

Gilado 69

New member
תודה

ואוו, מודל לחיקוי!!! הלוואי עליי לשמוע את WT בגילך (אגב בן כמה אתה?) עם 2 בנות ואישה. למרות שאבא שלי החליט שזה מגניב לשים את OUR SOLMEN HOUR בפול ווליום באוטו מול כל המשפחה, אני מקווה שאני אהיה אבא מספיק מגניב בשביל לשמוע WT גם בעוד כמה שנים, אמן.

היויו

New member
זקן,זקן.. ../images/Emo8.gif

אני אחד הזקנים כאן
, אם לא הכי זקן XD אני אהיה בן 32.

למעלה