חדש פה :)

Jimmy Kane

New member
חדש פה :)

לפני חודש התחלתי לראות את הסדרה נמלטים ומאז אני מכור O: בנתיים סיימתי עונה 1+2 ובפרק הראשון של עונה 3 אני בכוונה מאט את הקצב כדי לא לסיים מהר את העונה הקצרה אז מתי שאסיים אני אהיה פה יותר בגלל הספוילרים :)

אנה92

New member
גם אני חדשה!

כל מה שאמרת תקף בדיוק לגבי XD רק שאני יהום ראיתי את הפרק השני, באמת סדרה מצויינת אני רואה בקצב יציב (פרק ליום או יומיים) כדי לסיים כמה שיותר לאט.

N21A

New member
ואיך אתם יכולים להתאפק? את ככככל עונה 3

ראיתי רצוף בחצי יום.

Orange Sky

New member
ברוכים הבאים=]

ואני לא מבינה איך אפשר לראות כל כך מהר את הכל! אני ראיתי בקצב של השידורים בטלויזיה=] ככה באמת יש מתח חח מה הטעם בלהיות מתוח נורא מהפרק אבל אחרי שנייה לשים פרק חדש? המטרה של הסדרה זה להשאיר אותך במתח למשך שבוע שבאמת תצפה לראות את זה וככה אתם מסיימים סדרה של שנה+ ביום וחצי חחח אבל אם זה טוב לכם...
ברוכים הבאים

slayer510

New member
ליתר דיוק סדרה של חצי שנה

ומה רע בלראות את הפרקים ברצף ובמהירות? הקטע הוא שאם אתה במתח, אז אתה נורא רוצה לדעת מה יהיה בפרק הבא, אז אם יש לך את האפשרות לראות את הפרק הבא, אז אתה רואה! למה לא? אני עשיתי ככה גם עם נמלטים וגם עם אבודים. ראיתי את עונות 1-2 של נמלטים כמה שיותר פרקים ביום(משהו כמו 2-3) ואז שהגעתי לקצב של ארה"ב בעונה 3 ראיתי פרק בשבוע שזה לא נורא. הכי חשוב זה ליהנות מהסדרה, זה הכל! לא משנה מתי, איך וכמה...

Orange Sky

New member
איך חצי שנה? חח

לא התחילו ב2005? ואני עשיתי ככה עם העונה ה1 של אבודים וזה באמת היה נחמד.... אבל אני אוהבת להשאר במתח, לדעתי זה המטרה, להשאיר אותך במתח עד לפרק הבא, ככה אתה יותר חושב על זה, נכנס לזה, מצפה לזה... זו פשוט דעתי..וכן, העיקר להנות חח כל אחד ומה שטוב לו

slayer510

New member
כן, התחילו ב-2005 אבל

כל עונה נמשכת בערך 6-8 חודשים( 8 חודשים זה כולל פגרות, אבל בלי פגרות בכלל זה נמשך 6 חודשים בערך) ולא 12 חודשים. עונה לא חייבת להימשך בהכרח שנה. למשל סמולוויל מתחילה מסוף ספטמבר ונגמרת באמצע מאי(תעשי את החישוב...)

למעלה