חדש פה

drumsking

New member
חדש פה

נעים מאוד אני עומר מהצפון בן 17 יוצר מוזיקה כותב מנגן ושר לבד וגם בלהקה אקוסטית ששמה" קאפו דה לוסייה" המון זמון תומך ואוהב את מאיר בנאי(אפילו עושים לו קאבר במסגרת הלהקה) ואת האמת שאין לי מושג למה רק עכשיו מצאתי לנכון להצטרף לאחרונה קניתי את "שמע קולי" אני בשמיעה השלישית שלי ומאוד אוהב ובסוג של תחילת אובססיה לדיסק מקווה להנות פה

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

להצטרף זו החלטה נבונה!
לאיזה שיר אתם עושים קאבר?

drumsking

New member
"כמה אהבה"

כנסו למייספייס כולכם ותשמעו www.myspace.com/kepodelucia

../images/Emo13.gif

שמעתי את כל שלושת השירים שלכם. אתם מנגנים יפה ויודעים לשיר טוב. אבל- כדאי שתעבדו יותר על תיאום. אולי זה סתם כי אני לא שומעת טוב, אבל זה לא נשמע לי שאתם מספיק מסונכרנים אחד עם השני. וגם הסאונד של ההקלטה יכול להשתפר. אבל זה משהו שבטח לא שלטתם בו כי זאת הקלטה מהופעה. בכל מקרה, המלצה שלי- תתאמנו הרבה על עניין הסנכרון וכשתרגישו משופשפים תיכנסו לחדר עם מחשב, תוכנת הקלטה ואקוסטיקה טובה, ותקליטו מחדש. יש לכם פוטנציאל אבל גם יש לכם הרבה עבודה. יש כאן ב'תפוז' פורום 'סאונד והפקה', כדאי להתייעץ איתם. וזה לא קשור לעניין אבל יש גם פורום 'כלי נגינה ונגנים', שאני אשים את נפשי בכפי ואגיד שהוא אולי הפורום הכי טוב בתפוז. אני לא באמת מבינה בכל הדברים האלו, רק כתבתי מאיך שזה נשמע לי. מקווה שלא פגעתי בביקורת שלי. זה היה לשם הפידבק. ושיהיה לכם המון בהצלחה!

למעלה