חדש פה!

napo היחיד

New member
חדש פה!

שלום לכולם ראיתי שנפתח שרת ישראלי אז אמרתי לעצמי יאללה נתחיל לשחק. פתחתי כפר אני POOK והכפר שלי זה EOTW . אני לא מבין כלום מה עושים בנתיים בניתי 2 שדות ,חציבת חימר ועצים. מישהו אולי יכול לעזור לי?

Dr koko

New member
ברוך הבא !

יש מדריכים שהוכנו על ידי הדר בצד שמאל בצבע כחול.

kiko91

New member
עזוב שדות, תבנה חיילים.

תבנה ביניין מרכזי לרמה 3, נקודת מפגש ואז מחנה לחיילים. מקבלים הרבה יותר משאבים מתקיפות מאשר משדות. רק תשים לב שאתה תוקפף זה על פלישה או התקפה רגילה ולא תגבורת.

YitzchakRRA

New member
סוף סוף מישהו שמשחק כמוני

במקום להטעות את כולם ולהגיד להם תבה שדות בהתחלה. הכי חשוב זה החיילים ולא השדות. כשהתחלתי שרת 5 אמרו לי רענן ואחרים תבנה שדות, זה הכי חשוב. בזכותו הפכתי לאחלה פארם. היום למדתי שצבא הכי חשוב מהכל, ובשרת 5 אני נמצא בדירוג 300 ודירוג 130 באופנס. kiko91 תוסיף אותי למסנג'ר שלך. אני [email protected]

n lee

New member
מה שהוא אמר

מתאים לשבט אחד בלבד - הטיטאנים ולא ליתר השבטים האחרים גם אני חושבת שהצבא הוא מרכיב חשוב בכל כפר אבל לכל שבט יש את היתרונות והחסרונות שלו הנה יתרון של הטיטאנים, החיילים שלהם הכי זולים ולוקחים הכי פחות זמן לבנות אותם מי שמשחק בשבט טיאני באמת כדאי לו קודם כל לפתח חיילים כי הוא ירוויח מזה יותר משאבים בקשר לשבטים האחרים אני לא חושבת שזה נכון במיוחד

kiko91

New member
מתאים לכל שבט, בדוק. ../images/Emo9.gif

יש יתרון ברור לטיטואנים, אבל גם עם גאלים ורומאים אפשר להצליח. [קצת פחות ויותר קשה, אבל הרבה יותר מהיר מבניית שדות]

xxx RAANAN xxx

New member
יצחק כנס ידידי !

אני עדיין חושב שהשדות הם הדבר החשוב ביותר , אתה טיוטאן לכן אתה מדבר כך , במידה והייתה רומאי או גואלי הייתה מדבר אחרת .. תדע לך דבר חשוב , רענן לא נותן טיפים סתם , רענן נותן טיפים אמיתיים ונכונים ! תהנה.

bored4

New member
יצחק ממש לא גועלי../images/Emo46.gif

יצחק מלך,תנו לו בכפיים

kiko91

New member
צודק מאוד, למה לבנות שדות אם אפשר לגנוב

מאחרים?
נכון שלגאלים ורומאים זה טיפה יותר איטי, אבל עדיין הרבה יותר משתלם.

YitzchakRRA

New member
בוא למסנג'ר, מנהל הברית שלי רוצה לדעת

עליך כמה דברים. יש לי משתמש בשבילך

למעלה