חדש פה.

• פותח הנושא 25t
  • פורסם בתאריך

25t

New member
חדש פה.

הקטעים של אלון כה נוגים ונוגעים כאילו נפרדנו כולנו מתום.

marco23

New member
כולי נרגש מהמילים הכל כך נוגעות ../images/Emo7.gif

כל הכבוד לאלון! קטע באמת חזק.

25t

New member
לא רק

לא רק הקטע הזה.גם היתר.בא פשוט לעטוף אותו באהבה.

MARMELAD

New member
לפני שעוטפים באהבה ../images/Emo6.gif

מה דעתך להציג את עצמך.....? שום דבר משמעותי, רק שאלון בן 1540 שאלות. אה לא...? טוב - נסתפק ב: מי אתה? מאיפה? בן כמה? מה עושה בחיים? איך הגעת לכאן? למה החלטת להצטרף? איזה זמרת אתה אוהב? מה האוברדרפט? דיסק אחרון שקנית? (אל דאגה.... מדי פעם יהיו עוד שאלונים ובסוף יהיה לנו מאגר נתונים לגביך)

marco23

New member
תיכף יגיע ה../images/Emo95.gif ו../images/Emo96.gif אולי עוגה?

וחוצמזה... ברוך הבא!

MARMELAD

New member
איזה תיכף

מאז שללירונר יש חבר הוא התחיל לחפף.... לא נעים לי להגיד אבל... אם אני אצטרך לסכסך בינו לבין החבר שלו כדי שהוא ימשיך לדאוג לקפה.... אני לא אהסס!
(סתם לירו
כ
הכל בצחוק)

תפודית

New member
מה אבא עושה? מה אמא עושה?

מרמלדי.... נהיינו פולנים? ו25t - ברוך הבא!קבל

fayd הפשוש

New member
טוב נו דיי כולכם אני מסמיק ../images/Emo9.gif

רציתי להגיד תודה על זה שאהבתה את השירים שלי (בפורום סופרים תעירים לא אוהבו אותם והעיפו אותי משם ביגלל שאני הומו הומופוביות לשמה).

מה הולך פה?../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

אני נעלבתי! כבר כמעט בקושי שלושה ימים אני כאן ואף אחד לא טרח לברכני לשלום! ואני חשבתי שזה פורום גיי פרינדלי..

לירונר

New member
אוי ~../images/Emo70.gif~ ../images/Emo10.gif

בדיוק לפני שקראתי את ההודעה הזאת חיפשתי אם אתה חדש בפורום... ואתה חדש
אז ברוך הבא יקירי, בתור מקבל הפנים - אני מאחל לך שהות מאאגניבה בפורום, קריאה נעימה, אתה מוזמן להגיב על כל הודעה וכמובן, והכי חשוב- קפה ~
~ (
)

איך ידעת? ש

קפה זה הכי הכי חשוב? תודה רבה
אני באמת מקווה ומצפה לשהות נעימה ומרנינה בפורום המקסים שלכם
ועכשיו אני באמת אלך להכין איזה קנקן קפה כי יש לי עבודות לכתוב. ברר..

fayd הפשוש

New member
טוב אז...

מכיוון שהשירים שלי זכו פה להצלחה מסוימת מ25 ומרקו אז אני רוצה לפרסם פה עוד אחד שכבר פירסמתי פה אבל לא נורא עוד פעם אבל אני כבר מזהיר הוא קצת מזעזע. זה בסדר אמא אני כבר לא אבכה, זה בסדר אמא אני ימשיך להעמיד פנים שאני זה לא מה שאני, זה בסדר אמא אני כבר לא יפריע בחייך הפרטיים, זה בסדר אמא אל תידאגי לי, זה בסדר אמא אני כבר לא רוצה את עזרתך. זוכרת אמא?, זוכרת אמא את הפעם הראשונה שגיליתי שאני הומו?, זוכרת אמא כמה קטן היתי?, זוכרת אמא אייך בכיתי ליפעמים בלי סיבה?, זוכרת אמא אייך את לא גילית?, זוכרת אמא אייך אהבתי אותך?. זה בסדר אמא, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך שאני הומו, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך שהיה לי חבר שנה, זה בסדר אמא אני לא בוכה, אני כבר ילד גדול, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך אייך טום בגד בי, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך כמה ניפגעתי, זה בסדר אמא שלא הית לצידי כשטום עזב אותי. זה בסדר אמא, זה בסדר אמא שלא אמרתי לך שיש לי איידס, זה בסדר אמא אני לא צריך רופא, זה בסדר אמא אני מרגיש טוב, זה בסדר אמא אני בטוח שזה לא משהו רציני, זה בסדר אמא אני שמח שבאת לבקר אותי בבית החולים, זה בסדר אמא אני לא הולך למות, לא אמא אל תיבכי, זה בסדר אמא אני אם טום עכשיו, הוא ישמור אליי אני הייה בסדר באמת, זה בסדר אמא אני סוף סוף באמת הגעתי הביתה, אני חייב ללכת אמא האור הלבן קורא לי, טום מחכה לי שם משדה של וורדים אדומות, אבל אמא למה את מיתרחקת?, זה בסדר אמא אני וטום עכשיו יחד, הכל נהייה חשוך אמא, אני פוחד אמא, להיתראות אמא, אני לעולם לא ישכח אותך, אני... אני אוהב אותך, אמא?

למעלה