טוב אז...
מכיוון שהשירים שלי זכו פה להצלחה מסוימת מ25 ומרקו אז אני רוצה לפרסם פה עוד אחד שכבר פירסמתי פה אבל לא נורא עוד פעם אבל אני כבר מזהיר הוא קצת מזעזע. זה בסדר אמא אני כבר לא אבכה, זה בסדר אמא אני ימשיך להעמיד פנים שאני זה לא מה שאני, זה בסדר אמא אני כבר לא יפריע בחייך הפרטיים, זה בסדר אמא אל תידאגי לי, זה בסדר אמא אני כבר לא רוצה את עזרתך. זוכרת אמא?, זוכרת אמא את הפעם הראשונה שגיליתי שאני הומו?, זוכרת אמא כמה קטן היתי?, זוכרת אמא אייך בכיתי ליפעמים בלי סיבה?, זוכרת אמא אייך את לא גילית?, זוכרת אמא אייך אהבתי אותך?. זה בסדר אמא, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך שאני הומו, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך שהיה לי חבר שנה, זה בסדר אמא אני לא בוכה, אני כבר ילד גדול, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך אייך טום בגד בי, זה בסדר אמא אני לא יגיד לך כמה ניפגעתי, זה בסדר אמא שלא הית לצידי כשטום עזב אותי. זה בסדר אמא, זה בסדר אמא שלא אמרתי לך שיש לי איידס, זה בסדר אמא אני לא צריך רופא, זה בסדר אמא אני מרגיש טוב, זה בסדר אמא אני בטוח שזה לא משהו רציני, זה בסדר אמא אני שמח שבאת לבקר אותי בבית החולים, זה בסדר אמא אני לא הולך למות, לא אמא אל תיבכי, זה בסדר אמא אני אם טום עכשיו, הוא ישמור אליי אני הייה בסדר באמת, זה בסדר אמא אני סוף סוף באמת הגעתי הביתה, אני חייב ללכת אמא האור הלבן קורא לי, טום מחכה לי שם משדה של וורדים אדומות, אבל אמא למה את מיתרחקת?, זה בסדר אמא אני וטום עכשיו יחד, הכל נהייה חשוך אמא, אני פוחד אמא, להיתראות אמא, אני לעולם לא ישכח אותך, אני... אני אוהב אותך, אמא?