חדש פה

MrAnderson

New member
חדש פה ../images/Emo222.gif

התחלתי לראות HEROES וראיתי עד פרק האחרון שיצא. סדרה טובה שלדעתי עקפה את אבודים(במיוחד העונה הזוועתית האחרונה). עכשיו אני מתעניין קצת בקבלה ושמתי לב שההודי(אני עדיין לא שולט בשמות) אמר לאבא של קלייר שיש ברשימה שלו יש 36 אנשים מיוחדים. בקבלה יש דבר כזה 36 צדיקים שעליהם עומד העולם. איך שהוא 36 זה ישר קפץ לי לראש. גם שמתי לב שמספר הדירה אצל ההודי היא 613- מספר המצוות שיש ביהדות. מישהו אולי עוד שם לב לפרטים בסגנון זה? בקיצור... שום סדרה טובה לא שורדת בלי התוכן היהודי העמוק. תחיה מדינת ישראל כל הכבוד לצה"ל.

RNaon

New member
מעניין ..

לא שמתי לב לזה (אולי כי אני לא ממש מקשיבה בשיעור תנ"ך
) אבל אם זה לא במקריות זה יהיה ממש מגניב

MrAnderson

New member
שמע לדעתי זה חייב להיות זה כי זה

מופיע בסצנה אחת...בגלל זה גם שמתי לב לזה. הסצנה מופיע בפרק 13(13 דרך אגב גם מספר בעל משמעות גדולה ביהדות) מדקה 6:20.

MrAnderson

New member
סליחה.|חבול שמתי לב רק אחרי ששלחתי.

חחחח ועכשיו אני שם לב שהוספת את זה גם לחתימה... עוד פעם סליחה.

אדם חדש

New member
גם אני שמתי לב למשהו!

שמתם לב שיש איש אחד בלבד בסדרה עם משקפיים ? ממש כמו "אחד אלוהנו!" !coincidence? I think not (אבל באמת מוזר שיש רק דמות אחת עם משקפיים, במשרד שלי בצבא אנחנו ארבעה משקפופרים/יות מתוך חמשה ויש בכלל הרבה אנשים עם משקפים) הקטע הזה עם לו' צדיקים זה לא ביהדות כולה?

MrAnderson

New member
כן בעקרון הלו' צדיקים זה לא איזה

סוד של הקבלה. זה גם ביהדות ככלל.

אדם חדש

New member
כן, אבל....

להירו מהעתיד אין! כך שכנראה המשקפיים הל הירו הם כיסוי! כמו המשקפיים של קלארק!

סלמאק

New member
לא נראה לי...

לי נראה שזה יותר כמו המשקפיים של פיטר (פיטר פרקר, לא פיטר פטרלי
), שרק מתי שהכוח שלו חוזר אליו, הוא כבר לא זקוק למשקפיים, הבריאות שלו נעשית תקינה כמעט לחלוטין.

oror15

New member
מעניין, גם באבודים היה משהו על

היהדות. על יעקוב בפרק האחרון..

MrAnderson

New member
לא חסר סדרות בארה"ב ובעולם.למשל:

מטריקס,Battlestar Galactica,Neon Genesis Evangelion

guyush86

New member
מעניין! ועוד משהו

היו מספר פרקים שהראו את אייזיק מצייר פיגוע באוטובוס בישראל. ולאחרונה נודע לנו שהולכת להצטרף לסדרה דמות חדשה עם שורשים ישראלים. חיבה מוסתרת/גלויה כלפי ישראל והיהדות? מאוד מפתה לחשוב שכן, אבל מצד שני מזה משנה....בואו נהנה מזה

MrAnderson

New member
לגבי הדמות הישראילית...../images/Emo58.gif

קראתי עכשיו מהקומיקס באתר של NBC. לדמות קוראים חנה והיא עבדה במוסד.

MrAnderson

New member
משהו אירוני ששמתי לב עליו

ראיתי לא מזמן תוכנית על איך שבנו פצצות אטום וגם איך שיפילו 2 על יפן. וחשבתי איזה אירוני שהירו מנסה למנוע את פצצת אטום האנושית שתתפוצץ בניו יורק.

למעלה