חדש פה =]

מ א י י ק

New member
חדש פה =]../images/Emo19.gif

עכשיו אני מצטערף רשמית לפה חח... יש לי לוחם רמה 26,עם 1.5 מיל בערך,ואני חייב כסף! XD אם מישהו פה רוצה Blood Snowboard שיציע לי עליו מחיר
והנה הוא..הלוחם שלי חח..ואם מישהו פה מנהל גילדה והוא יכול להוסיף אותי אז בשמחה =] ולמי שיש יותר מידי כסף ורוצה לתרום לי אז בבקשה,אני נזקק XD זהו חח..

גמני../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif

מרוב הגעגועים ןהשעמום אני רואהההה פרקים חוזרים
נו זה מעניין חחחח X:

LeeOrr

New member
אני גם חדשה

ולא הבנתי משהוא. תאמת לא הבנתי כלום במשחק הזה חח אני רק רוצחת חלזונות וזהוא. אני רמה 9... לאט לאט.. ואמממ אני רוצה להבין מה ההבדל בין המטבעות שמקלים כשהורגים מפלצת, לבין כסף (CASH) כי אני רוצה לשפר את השחקנית שלי ואני לא יודעת איך להשיג כסף!!

חמודה.../images/Emo87.gif

אני מבין שאת עדיין בלי עבודה ממשית... CASHA מאפשר לקנות עם כסף אמיתי דרך האינרטנט כל מיני שכלולים. כמו למשל חיה. או נגיד- קישוטים וכאלה. הכסף הרגיל זה כדי לבזבז כסף על מוניות/משימות/השד יודע מה.

LeeOrr

New member
אז כל מה שאני יכולה לקנות זה דרך

האנשים בעיר ולא דרך הכפתור הזה שיש לי במסך הא?.... אוף באסה =/ אז.. הכסף במשחק זה הכסף שאני לוקחת כשאני הורגת מפלצת?

כן../images/Emo87.gif

ועוד משהו. נקסון חסמה IP של כמעט כל חברה ישראלית בגלל שאנחנו ניצלנו יותר מדי את זה בניסיון לרמות או לא יודע מה. אז התוצאה היא שנדפקנו בנושא הזה פחות או יותר.

היי

ברוכה הבאה. קודם כל, כשבוחרים דמות חשוב להחליט איזה עבודה רוצים שהיא תהיה כי יש הבדל באיך שצריך לבנות את הנתונים של הדמות בהתאם לעבודה שבוחרים. בחרת עבודה? את עוד נמצאת באי של מייפל או שהגעת כבר לויקטוריה? על איזה שרת את משחקת? בקשר לשאלה ששאלת, המפלצות מפילות כסף שאותו את צריכה בשביל לקנות ביגוד, נשק, שיקויים ודברים הכרחיים למשחק. nx cash זה אפשרות לקנות בכסף אמיתי נקודות שבהן את יכולה לשפר את המראה של הדמות שלך (תסרוקת, צבע עיניים..) או לקנות דברי מותרות אחרים שאפשר גם בלעדיהם.

LeeOrr

New member
טוב יש לי עוד שאלה

עכשיו אני רמה 11 ד"א ^^ אני קשת! ואממ.. מה זה ה fame הזה שכולם רוצים להחליף ולמכור ולקנות?

למעלה