חדש פה

JonGes

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif

שלום
קוראים לי יונתן, אני בן 15. אני נורא אוהב ג'אז ובלוז והאמת היא שנחשפתי לזה בדרך די מוזרה \= חח.. אני מנגן על פסנתר וסקסופון (למרות שהפסקתי סקסופון כבר לפני כמה שנים =[, המורה עזב לחו"ל ) וגיטרה אני לומד לבד. יש לי שאלה קטנה: על הפסנתר אני למדתי עד היום מוסיקה קלאסית ואני כבר כמה שנים רוצה להתחיל ללמוד ג'אז אבל לא ממש יצא לי (אל תשאלו למה). השאלה שלי היא, יש כאן מישהו שלמד ג'אז ויכול להמליץ על מקום טוב בת"א? אני קיבלתי המלצה על קונצרבטוריון שטריקר, מישהו מכיר? תודה רבה :)

noy uzrad

New member
קונסבטוריון שטריקר

אני לומד שם רמה מאוד מאוד גבוהה למדתי שם שנה והתקדמתי בשנה הזאת המוןן די יקר ללמוד שם. מקבלים שיעור עם המורה של הכלי, סדנאות שונות (אלתור וכו') יש שם ספרית מוסיקה ועוד כל מיני סדנאות אומן שאתה יכול להכנס אליהן. כמו כן אתה יכול להשתלב בהרכב אך יש להדגיש כי הדבר תלוי ברמת נגנינתך (יש אודישנים להשתלבויות בהרכב) אין הרכבים למתחילים!!! אני מאוד התאכזבתי לגבי זה יש עוד דברים שראוי לציין אך לא מתאימים לפורום דבר איתי איסיקיו 171764882 מסנג'ר [email protected]

Rockamora

New member
הוווו חבר חדש בפורום!!11

תשמע בן אדם. אתה גר בת"א ומבקש ללמוד פסנתר-ג'אז? השמיים הם הגבול במובנים ארץ-ישראלים.
אבל בתכלס? למה לך? לך לחנות כלי זמר בדיזנגוף סנטר [יש שם פסנתרים ב270 אלף שקל
] תבקש חוברת תווים של ג'אז. בטוח יש להם!

JonGes

New member
חחח.. אממ..

ממ חוברת תווים של ג'אז זה חלק קטן לדעתי מהכל. סביר להניח שהשבוע אני רץ לקנות ריל בוק אבל ללמוד מספר שמלמד לדעתי לא ממש יכול להשתוות ללמידה אצל מורה מקצועי. כלומר ההתקדמות שלי תהיה הרבה יותר מהירה אני חושב ואולי בנוסף אני אוכל לקרוא איזה ספר או שניים. אבל ללמוד מספר לא בא בחשבון מבחינתי.

Rockamora

New member
לא ללמוד.

אתה הרי יודע על לנגן על פסנתר, לא? אז כל מה שאתה צריך זה להתאמן על סגנון ג'אז. כמובן שעם מורה ילך יותר טוב. ללא ספק. לך על זה.

JonGes

New member
אני יודע פסנתר.. אבל..

בחיים שלי לא ממש התעמקתי בסולמות מודוסים אלתור ובכלל הניגון של הסגנון הזה הוא די עולם אחר מקלאסי. זה לא מעבר כזה קל, לכן נורא חשוב לי ללמוד עם מורה.

jazzistco

New member
ואתה צודק..

בשטריקר, תנסה אולי אצל עמית גולן, הוא מעולה (לפי מה ששמעתי מחבריי).

JonGes

New member
תודה.

נקווה שהם פתוחים בקיץ, כי אני רוצה להתחיל כמה שיותר מהר

DakaBoaz

New member
המלצה אישית...

אני אמנם דיי מתחיל ולמדתי אצל מורה אחד מאז שהתחלתי ללמוד ג'אז בפסנתר... אבל אני ממש (וממש!) מרוצה מהמורה שלי. רז יצחקי מורה מעולה לג'אז ואני בספק ענק אם אפשר אפילו להתחיל עם ג'אז מספר. ג'אז זו תחושה כמעט פיסית, משהו פנימי שמלווה הרבה מעבר לטכניקה של המוסיקה (למרות שחייבים רקע וטכניקה בשביל להביא אותו לידי ביטויי). אני ממליץ על רז בחום
בועז.

JonGes

New member
אממ אני אשמח אם תוכל לתת לי עוד..

פרטים עליו (אם הוא מלמד בבית התלמיד ואם לא אז איפה, תשלום וכו'..) בפרטי [או פה אם בא לך חח]. וזה אותו רז יצחקי שכתב את הספר האלתור בג'אז?

DakaBoaz

New member
אותו אחד... ואולי, אני לא משוכנע

יונתן, זה אותו אחד שכתב את הספר... ספר שאני גאה הייתי לרכוש (למרות שספר הוא לא תחליף למורה). אני חושב שהוא מופיע בכבודו ובעצמו כמה שירשורים למטה, אתה מוזמן לפנות אליו ולבקש פרטים נוספים. אני לומד עימו כבר שנתיים ואני לא יודע אם באופן כללי הוא נותן שיעורים פרטיים או שאולי אני בר מזל יוצא דופן - אם לא תשאל אתה, לא תדע. בהצלחה, בועז.

yoavche

New member
יואב צ'שנובסקי - מורה לג'אז

שלום יונתן קוראים לי יואב ואני פסנתרן מורה ומוסיקאי פעיל בתחום הג'אז והמוסיקה קלה. אני גר בתל אביב ומלמד בביתי ובבית התלמיד. אתה מוזמן ליצור איתי קשר: 0546523746

למעלה