ברוך הבא אני ספיר מחולון תהנה
P PerfectSP New member 19/8/07 #17 פאק!ירושלים?D: ../images/Emo190.gif נייטווישD: דאמ אתכם ירושלמים. ואני בתמימותי חשבתי שבקושי יש בתפוז ירושלמים פתאום השבוע הצטרפו איזה 10 ירושלמים לכל מיני פורומים שאני בהם מאיפה בירושלים? אני יסמין אגבD:
פאק!ירושלים?D: ../images/Emo190.gif נייטווישD: דאמ אתכם ירושלמים. ואני בתמימותי חשבתי שבקושי יש בתפוז ירושלמים פתאום השבוע הצטרפו איזה 10 ירושלמים לכל מיני פורומים שאני בהם מאיפה בירושלים? אני יסמין אגבD:
P PerfectSP New member 20/8/07 #28 אני מכירה את רמות../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני בחור נידח ליד ירושלים בשם צור הדסה
P PerfectSP New member 20/8/07 #29 יו! ../images/Emo190.gif היה איזה מישהו מהבית ספר שלי,שעבר לרמות השנה,ואם אני לא טועה לינקין היא הלהקה האהובה עליו וואו.זה מוזר.
יו! ../images/Emo190.gif היה איזה מישהו מהבית ספר שלי,שעבר לרמות השנה,ואם אני לא טועה לינקין היא הלהקה האהובה עליו וואו.זה מוזר.
L LPMCR New member 20/8/07 #30 ../images/Emo163.gif גאאדד!!! מקודם היה לנו רוב של חייפאים ועכשיו כולם ירושלמיים\ קיריית אונאיים XD יא אללה איתכם
../images/Emo163.gif גאאדד!!! מקודם היה לנו רוב של חייפאים ועכשיו כולם ירושלמיים\ קיריית אונאיים XD יא אללה איתכם
P PerfectSP New member 20/8/07 #32 XDDDDD ../images/Emo190.gif בחיים שלי לא הייתי מוצפת בפורום ירושלמי! ואני חשבתי שירושלים כולה יבשה[מה שבסתר אני עדיין חושבת ]
XDDDDD ../images/Emo190.gif בחיים שלי לא הייתי מוצפת בפורום ירושלמי! ואני חשבתי שירושלים כולה יבשה[מה שבסתר אני עדיין חושבת ]
R Rock n Roll Doll New member 20/8/07 #20 D:../images/Emo174.gif אני גם ירושלמיתD: [טובנו, ליד ] איפה אתה בירושלים? אני רעות, ברוך הבא
P pookacha1 New member 20/8/07 #26 ../images/Emo85.gif ב"ה../images/Emo70.gif חן מירושלים בת 17 וחצי. תהנה!
D DrunkenBar New member 20/8/07 #31 חחחח יווו איןןן כל פעם שאני קוראת את זה אני.. "נו מה נסגר עם האישה והבעזרת השם הזה שלה יא אללה..."
P PerfectSP New member 20/8/07 #34 מה את רוצה,ירושלמית!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ירושלים ידועה בדוסים
P pookacha1 New member 20/8/07 #36 ../images/Emo85.gif האמת שאני הכי כופרת שיש.... זה סתם משעשע אותי כל פעם מחדש אבל אני ודת... לא ממש הולך ביחד
../images/Emo85.gif האמת שאני הכי כופרת שיש.... זה סתם משעשע אותי כל פעם מחדש אבל אני ודת... לא ממש הולך ביחד
P PerfectSP New member 21/8/07 #44 נו בדיוק,ירושלמית גאה../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif גם אני כופרת כי זה פשוט לא מפריע לי