חדש פה! +2 שאלות!
האמת שלא ידעתי על הפורום הזה ממש עד לפני שלושה ימים בערך. ועד אז הייתי דיי גאה באוסף המשחקים שלי שכולל בערך 9 משחקי קופסא וקלפים ממש חמודים. ואז אחרי שנכנסתי לפה גיליתי שכולם פה בערך שמים אותי בכיס הקטןXDDDDD אבל אל דאגה. אני מבטיח להשתפר! ובשביל זה אני צריך עזרה קטנה
בעיקרון, הסגנון הכי אהוב עלי במשחקים - זה פנטזיה קלילה יחסית. (מצודות, מאנצ'קין, דראקון, קאמלוט לג'נדס, אפילו טליסמן למרות שבמשחק הזה יש חורים מעצבנים רצח). יש לי רק 2 בעיות עם משחקים. זמן ואנשים. ממש קשה לי להצליח לארגן מפגש עם אנשים שאוהבים את המשחקים האלה. ככה שאני מקפיד שהמשחקים שלי יהיו משחקים שכיף לשחק בהם ב2. (כלומר, לא מספיק ש"יהיה אפשרי לשחק בהם ב2", אלא שיהיה כיף יחסית. ברור ש3-4 זה הרבה יותר טוב בד"כ - אבל שגם ב2 יהיה אפשר להנות. כמו מאנצ'קין למשל). ככה שאני וחברים שלי בד"כ נפגשים באחד על אחד, וכשזה קורה - בד"כ אין כוח למשחקים כבדים מדיי או ארוכים מדיי. כלומר - אני צריך גם, אם אפשר, שזה יהיה משחק לא ארוך מדיי. כלומר - גג שלוש שעות ככה. אז... תחת המגבלות האלה... יש לכם המלצות על משחקים או שאין סיכוי שאמצא משהו ושאחכה עד אחרי שאסיים את הלימודים כדי שיהיה לי סופסוף קצת זמן לשחק?XD (בנוסף, בלי קשר, ראיתי את המשחק המשחק Dungeon Twister. ראיתי שמישהו כאן רצה להיפטר ממנו אבל איחרתי את המועד
אבל איך הוא? מישהו נוסף מכיר אותו? חושבים שיתאים/שלא יתאים?) ושאלה שנייה! (אם החזקתם מעמד את כל החפירה עד לפהXD) איך ואיפה בדיוק אתם קונים את המשחקים דרך האינטרנט? ראיתי כמה דיבורים על זה אבל לא ממש הבנתי למען האמת... כאילו, אף פעם לא קניתי שום דבר מחו"ל באינטרנט, מלבד דרך אמאזון, וגם שם היה לי אומץ לקנות רק כי ידעתי שזה אתר גדול ומוכר וזהXD מאיפה בד"כ אתם קונים? ואיך זה עובד? ודיברתם גם על מכס וכאלה? איך אני יודע מתי לשלם מכס נגיד ואיך כל העסק הולך? אשמח אם מישהו יוכל או להפנות אותי למקום שאבין מה הולך, או שפשוט יסביר בעצמו. (וכמובן - אם תוכלו לתת לי אתרים (אמינים
) שמהם אתם קונים...) וזהו לבינתיים. המון תודה לכל מי שקרא עד פה! ותודה לכל מי שבנוסף לקריאה גם ינסה לעזור
האמת שלא ידעתי על הפורום הזה ממש עד לפני שלושה ימים בערך. ועד אז הייתי דיי גאה באוסף המשחקים שלי שכולל בערך 9 משחקי קופסא וקלפים ממש חמודים. ואז אחרי שנכנסתי לפה גיליתי שכולם פה בערך שמים אותי בכיס הקטןXDDDDD אבל אל דאגה. אני מבטיח להשתפר! ובשביל זה אני צריך עזרה קטנה