חדש פה (תמונת עירום שלי)

nimrodFKK

New member
חדש פה (תמונת עירום שלי)

תמיד שאני הולך לבריכה אני מתקלח אחרי זה כמו כולם, אבל זה תמיד מאוד מביך כי אנשים מסתכלים על הזין שלי (כשהוא רפוי כמובן)
ורק אחרי שהלכתי כמה פעמים וראיתי איברים של גברים אחרים (ותגובות על שלי) הבנתי שאני כנראה די גדול, שזה נחמד כמובן אבל גם מאוד מביך בעיקר אם נכנסים בחורים צעירים.
(יש עוד תמונות אם אתם רוצים)

Charles Dickens

New member
מעולה!!

האמת קיי יכולת ליהיות טיפה יותר עדינה בכל זאת מי שמבקש שנחוונ את דעתנו על ידית האחיזה שלו פה בפורום כנראה לא מקבל מספיק תשומת לב...

לדעתי כמעט כל מי שכותב פה זה לתשומת לב

אחרת הוא היה כותב למגירה (חוץ ממיקרים שכותבים כדי להוועץ או לבקש מידע).

אם אנשים לא היו מחפשים פה תשומת לב, לא היה כמעט קיום לפורום הזה (ולהרבה דברים אחרים ברשת).

אני מבינה את הרגישות המתעוררת עקב העלאת תמונות
כי גם זה לא הקטע של שלי, אבל במהות זה לא שונה לדעתי בהעלאת שום תמונה אחרת.

אם אני כותבת בפורום הריון ולידה, זה גם לתשומת לב?

זה משהו כללי לרשתות חברתיות או שמור רק לנושא סקס?

Charles Dickens

New member
רק אם את מפרטת איך הגעת למצב הזה :)

לא חושב שכל מי שכותב פה או בכל פורום אחר מחפש תשומת לב ללא ספק יש כאלו שבאמת מחפשים את היחס ומחכים לקבל תגובות על הפוסטים שלהם ויש כאלו שפשוט נהנים לחלוק עם השאר את הגיגי ליבם.. מה גם שבמדיה מהסוג הזה אפשר להיחשף כמעט לגמרי בלי לחשוף את זהותך יש בזה יתרון..

אני מתכוונת לתשומת לב במובן הרחב ביותר

וכן...כולם.
&nbsp
כשאת כותבת בפורום הריון ולידה את מחכה לתשובה לשאלה, או עצה, הזדהות, או קריאות
או בשעה טובה או בהצלחה
זה הכל תשומת לב (לפחות ככה אינ רואה את זה). ברור שיש סוגים שונים של תשומת לב. אבל בגדול, זה הכל אותה קטגרויה בעיני.
&nbsp
כשבחורות מעלות פה תמונות חושפניות או סתם תמונות, זה גם עבור התייחסות, התפעלות, תשומת לב (לפחות ככה זה היה במקרה שלי). ההבדל היחידי (לדעתי) הוא שבחורות לא מחפשות ז%^& מכל הבא ליד (ואם כן, הן ממילא מוצפות במסרים כאן, כמעט ללא קשר לתמונות שהן כן או לא מעלות).
&nbsp
גם כשאנשים כותבים מגילות של עצות עבור מחפשי מידע או עזרה, הם מצפים לתודה, או עידכון או דיווח הרבה פעמים. ומה זה אם לא הכרה ושתומת לב. המון פעמים כועסים על אדם שכותב ו"בורח". (יכול להיות שהוא לא ברח וקורא בשקיקה כל מילה וכל עצה, אבל מפריע לאנשים שהוא לא כתב להם כלום.
&nbsp
אני אישית לא רואה מה הבעיה כאן..ובעיקר למה צריך לרדת על מי שמחפש תשומת לב, כשזה בעצם לב השימוש ברשתות חברתיות. ברור שזה צריך להיות חוקי, בנושא הפורום ובגבול הטעם הטוב, ובשביל זה יש מנהל/ים לפורומים.

אני לא יורדת על מי שמחפש תשומת לב

סתם חפשתי סיבה להעלות את הקליפ שהצחיק אותי. מה איכפת לי מי מעלה את התחת שלה ומי את הזין שלו. כן מצחיק אותי שגברים נורא רוצים לצלם את הזין שלהם. כן אני יודעת שזין זה סממן מין גברי בדומה לציצים אבל, יש בזה משהו קצת מרתיע כשזה רק זין מנותק מגוף ופנים.
&nbsp
מה שאת מכנה תשומת לב, אני מכנה אינטרקציה חברתית. לכתוב פה או בכל פורום אחר זה סוג של איטרקציה.
גם כשאני מדברת עם קולגות, חברים, משפחה.. אני מצפה שיקשיבו לי ויגיבו ויקבלו ויאשרו למה זה שונה?

נו באמת

מה שווה כל ההודעה המאד, מאד, מאד.... ארוכה שלך, אם בסופה לא מחכה לנו התמונה הותיקה והטובה שלך?? והפעם אני אפילו מבטיח לא לשלוח לך במסר את תמונת העירום הרופסת שלי.

seymore butts

New member
בוא נחשוב רגע על מצב הפוך

נניח שגולשת כלשהי מפרסמת כאן תמונת תקריב של הכּוּס או של חור התחת שלה, מתפארת בהם ומבקשת תגובות. אפשר להבין גם מתוכן ההודעה שלה שהיא תשמח לשכב עם כל מי שיפנה אליה.

איך היית מרגיש ביחס למישהי כזו? היה מפתה אותך לשכב איתה ?

עכשיו תחשוב שהפורום מוצף בארבע-חמש-שש הודעות כאלה של נשים מדי יום, ולעומתן יש נשים אחרות שצריך להתאמץ קצת יותר כדי להגיע למצב שהן מסכימות לשכב איתך, אבל אז כשזה קורה אתה בכל זאת מרגיש מיוחד ולא אחד משלל הגברים שהיא הייתה מוכנה לשכב איתם ללא סינון. את מי היית מעדיף ?

אז זהו

שמסתבר שלהרבה גברים זה נראה אטרקטיבי לשים תמונה של זין.
באתרים ופורומים של גייז זה עובד.
&nbsp
על נשים זה לרוב לא עובד.
לא בגלל שזה לא חשוב להן, יותר בגלל שחשוב לנו המכלול, התחושה שיש שם ראש ולב מחובר לזין ואולי גם כי כלי זין בזיקפה הוא סוג של איום כשאישה לא מעוניינת.

פופאפ

New member
סתאם מיתוס, על נימפומניות זה עובד יפה

ומעבר להתחסדות מה מותרכן על גייז?
זה שמישהו שם זין, עדיין לא שולל ממנו להיות בררן גם.
פשוט חונכתן לדרוש הרבה - את כל החבילה.
אז כמו בצרכנות זה מה יש,לא תקחו אחרות ירוויחו

אכן נשים בד"כ אוהבות את זה יותר בצורה מרומזת ולא ישירה

אלא אם הן ממש חרמניות - או אז רוצות את זה כמה שיותר ישיר :) !
אבל עד אז....

פעם שאלתי מישהי אם היא תראה זוג עושה סקס בחוף איפשהוא האם זה יחרמן אותה להסתכל עליהם (בהנחה שזה בסדר מצד הזוג שצופים בהם)
אז היא אמרה - מה פתאום ? זה מביך מדי
ואז שאלתי - ואם הם לא רואים אותך ורק את אותם ?
היא ענתה - אז בוודאי ! אז אסתכל ואתחרמן מאוד מזה...

קחי גברים באותה סיטואציה - חחחחחח
ברור שרוב הגברים לא יהיה להם בעיה להסתכל ולא משנה אם הזוג רואה אותם או לא...

כבר מהתגובה הראשונה שלך - הבנתי שאתה "נשמה טובה"...

תודה שאתה קיים...
עוד הערות ?קדימה שפוך...

ואחרי הציניות - ברור שהתמונות שלי הם לא משהו מרומז
ולא - לא מצפה מהכינוי שלי ומהתמונות שלי להכיר נשים מפה לא לזיונים ולא למעבר
כל מטרת הכינוי והתמונות זה לדיון וירטואלי ולא שום דבר מעבר...
אני מניח שאם אחפש להכיר מישהי זה בטח לא יהיה בכינוי הזה ולא עם התמונות האלה..

זין בעין (הייתי חייב מתי שהוא להשתמש בזה
)

העלת לכאן את התמונות בתקווה שמישהי תגיד לךל שהגודל לא קובע ואז אולי אולי יהיה לך איזה שהוא סיכוי.
אני בטוח שאתה נמצא כאן גם בניקים אחרים כי אתה מאלה שיורים לכל הכיוונים.
דיון וירטואלי עלאק

סתם לידיעתך - אצל הגברים זה אחרת

רוב הגברים כשהם מחפשים מישהי לסקס - הם לא מחפשים להתאמץ - אלא מישהי זורמת וכיפית !
ואני מבטיח לך שמישהי שתפרסם תמונות שלה בערום - תקבל הרבה הצעות מעניינות ! ולא רק וירטואליות ...

כשהם מחפשים מישהי לקשר - אולי הם כן יחפשו מישהי להתאמץ להכיר אותה
אבל אז אני מבטיח לך שהם לא יחפשו אותה מהפורום הזה ! גם אם היא תפרסם תמונות וגם אם לא ...
כי אני מניח שבעיני הרוב המוחלט של הגברים פה - כל אישה שבפורום הזה בהגדרה היא כנראה זורמת ..ולא רק עם אחד.....

* נכון שלפעמים משהו שמתחיל מסקס נגמר בקשר - אבל זה בדרך כלל לא ככה...

למעלה