חדש פה כנסו..

עבד ה

New member
חדש פה כנסו..

היי אני חדש פה אני צריך עזרה אני חוזר בתשובה מבולבל מאוד יש ברסלב חבד" ליטאים קבלסטים בני ברוך ברג הרבה זרמים איך אדע מי האמיתי?

הכל אמת

הכל אמת פשוט כל יהודי עובד את ה' בדרך ,שביל שונה וכולם נכספים לאותה מטרה. אם אתה מבולבל בנושא זה תתפלל על כך לפני ה' ותבקש ממנו שיעזור לך לעבוד אותו בפשיטות ותמימות ושיאיר לך את הדרך הנכונה לעבוד אותו. שתזכה לכל הישועות והברכות.

asaf2000

New member
קצת סדר בדברים

כמו שכתב קודמי יש הרבה דרכים לעבוד את ה', כל אחד לפי כוחות הנפש שלו מתאים לו דרך קצת שונה אבל כולם הולכים עפ"י ההלכה וכל הדרכים מובילות למטרה אחת שהיא לעשות את רצון ה', לעבוד את ה'. אני מציע שתתחיל לנסות, תלך לבית מדרש של ברסלב תראה איך זה שם, אח"כ תלך לחב"ד תראה אם שם יותר מתאים וכו' וכו' עש שתמצא איפה אתה הכי מסתדר ואיפה אתה מצליח ללמוד ולהתפלל הכי טוב, אבל הכי חשוב שתהיה כל הזמן בהתייעצות עם רב ותספר לו על הלבטים שלך. בכל אופן מה שהזכרת כאן קבליסטים זה לא דרך בעבודת ה', כל אחד יכול ללמוד קבלה אבל רק אחרי שהוא ממלא כריסו ש"ס ופוסקים זאת אומרת שזה לא דרך לחוזר בתשובה להתחיל איתה אלא רק אחרי שהוא למד הרבה גמרא לפני כן. ולגבי שרגא ברג ימ"ש הוא לא "זרם" ולא "דרך" ביהדות, הוא כופר בתורה ומסית יהודים לכפור בתורה והדרך שלו נוגדת לגמרי את היהדות.

asaf2000

New member
רגע שכחתי

אמנם זה חשוב שתמצא לעצמך חברה מסוימת של אנשים להתחבר איתם כמו שאמרת אבל אם אתה מרגיש שכל הדרכים מדברות אליך אז לא מן הנמנע שתשלב כמה דרכים בעבודת ה', זה לא סותר ללמוד תניא בבוקר וליקוטי מוהר"ן בערב, וזה לא סותר להרביץ שטייגען בישיבה ליטאית ובליל שבת ללכת לטיש. העיקר מה שמעלה אותך בעבודת ה' זה טוב.

אני מציע לך ללכת למקום פנוי...

שאין שם אנשים ולפרוס את שאלותיך אלו בפני הקב"ה ולבקש ממנו שיראה לך באמת מהי הדרך הנכונה להתקרב אליו. כי אמת זה רק דבר אחד זה הקב"ה כמו שכתוב "ה' אלוהיכם אמת", ולכן עליך לחפש איך אתה מתקרב אליו. בהצלוחחחחההההההההה!!!!!!!!!!

למעלה