חדש פה,כמה שאלות

• פותח הנושא mk12
  • פורסם בתאריך

mk12

New member
חדש פה,כמה שאלות

שלום לכם,
בימים אלה אני מקים אתר ecommerce בוורדפרס באמצעות בונה אתרים,
ראיתי המון מדריכים של Lynda.com לגבי קידום אתרים ואני מרגיש שהמוח שלי מפוצץ בכ״כ הרבה מידע!
השאלות:
האתר יעלה בעוד חודש וחצי,האם כדאי ליצור דף נחיתה שמציג את השירותים שלי ובמקביל להתחיל לעבוד על back links לדף הנחיתה הזה?אפילו שזה עוד לא המוצר הסופי,האם זה תקני מבחינת גוגל?

אני עובד עם הכלים של חברת moz.com כרגע אני עובד בעיקר על מציאת keywords ומחקר על המתחרים שלי,איפה אני יכול למצוא את כמות החיפושים בחודש לכל מילת חיפוש?

האם צריך לעשות אופטימיזציה לbing?

מה הזמן הריאלי לאחר הקמת האתר,במידה והדפים שלי מושלמים ומכילים מילות חיפוש נכונות ותוכן איכותי ומושך,בכדי להיות מדורג בדף הראשון של גוגל?

אם יש לכם עוד המלצות למתחילן כמוני אני אשמח לשמוע.

ברוך הבא לפורום

אין צורך לבנות דף נחיתה מיוחד אם אתה מוגבל באמצעים. כתוב בדף הבית על השרותים\המוצרים שאתה מוכר
את הקישורים יש לבנות למוצרים עצמם

אתה יכול לראות פחות או יותר את כמות ההקלקות על הפרסומות של גוגל על ביטוי כזה או אחר במתכנן המילים של גוגל. אתה צריך להיות בעל חשבון גוגל בשביל זה

כדאי לקדם גם במנועים אחרים ולעשות כל פעולה חינמית שתביא לך תנועה לאתר

לגבי להיות בדף הראשון: זו לא השאלה הנכונה. אם תקדם רק ביטוי אחד ואפילו תהיה בו בעמוד הראשון - זה לא יביא לך עסקים. או לא יביא מספיק.
יש לקדם קרוב ל100 ביטויים כדי שיהיו עסקים.

תזין כמה שיותר תוכן איכותי לאתר. כתוב בצורה מורחבת על המוצרים והשרותים. תצרף תמונות וסרטונים לדפים שיקלו על הגולש ויספקו לו חויית גלישה איכותית באתר שלך.

מומלץ בהתחלה לעשות גם קצת פרסום ממומן בגוגל או בפייסבוק - תלוי בנישה.

בהצלחה רבה, תעדכן אותנו איך אתה מתקדם ותחזור עם שאלות יותר ספציפיות שבטוח יצוצו כשהאתר יעלה לאוויר ותתחיל לעבוד איתו.

למעלה