חדש פה יש לי שאלה..

Volt4k

New member
חדש פה יש לי שאלה..

אהלן בחופש הגדול עברתי מבחנים לי' והתקשרתי והודיעו לי בטלפון שהתקבלתי לחשמל קיצר, אני גר בכרמיאל ואין פה חלוקת דואר בגלל המצב עכשיו זה שבועיים מאז שקיבלתי תשובה ותכף (6/8) יש "חתימת חוזה" הבעיה שאני בא על "ריק" לשם כי אין לי זימון אבל אני יודע באיזה שעה זה ושצריך להביא תשטר המבוייל וגם תעודה צריך להביא אבל במבחנים הבאתי להם עותק מקורי ואני פחות דואג מהבעיה הזאת אני מאמין שהם יסתדרו וימצאו לי תתעודה אבל בעיקרון אני מנסה שבוע + ליצור איתם קשר בבית ספר ושלחתי פקסים והשארתי הודעות כדי שישלחו לי את המכתב דרך הפקס אבל לא עונים ומסתבר שהבסיס "סגור זמנית".... אז מה אני יכול לעשות? כי אני עדיין לא בטוח שהבסיס יהיה פתוח אז אולי דחו את זה ואין לי איך לדעת בגלל שדואר אני לא יכול לקבל... יש איזשהי אפשרות בכל זאת ליצור איתם קשר או משהו? תודה מראש ומצטער על החפירה חחח

רוני242

New member
יש טלפון של הטכני וכפרה אתה..

תהיה בשכבה שלי ... המספר - - 048637221 של הטכני אם בא לך תחבר לי לאיסי 228060346 ונדברר...כי עברתי תכל זה שנה שעברה יאלהה היתיי פהההה... בייזז ~^חיל אויר אצלי בנשמה^~ או שלא.. טחחחח

Volt4k

New member
יש תטלפונים האלה אבל אפחד לא עונה

בהם .... וסבבה הוספתי :)

mgd3

New member
אין לך למה לבוא כי הטכני

סגור יש שם רק שומרים. ואנשי צוות אין שם אף אחד אני דיי בטוח שדחו את זה

orly red

New member
אל תדאג..

כרגע ביה"ס סגור, אבל ברגע שיחזרו לעבודה כבר יתקשרו אליך. אל תדאג.. לא תפספס את חתימת החוזה. תוכל גם להשאיר הודעה במספר 04-8697221 ויחזרו אליך כשיגיע הזמן. בהצלחה..

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif הטכני ריק כמעט.

וגם אני שמעתי שהוא נפגע מכמה מטחים .. חחח עוד אחד לשכבה ^.^

למעלה