חדש פה, ושאלה...

דם הבן

New member
חדש פה, ושאלה...

ראשית, אציג את עצמי. דור כהן, 20, חייל. ובהקשר זה- סוגר שבתות כמו מניאק. לכל המזועזעים מהכינוי שלי, אז רק לידיעה, סתם השתעשעתי ב"בן אדם" וזה מה שיצא, ובכלל לא שמתי לב שזה כזה איום ונורא... על כל פנים, השאלה שלי היא האם הגשמת פנטזיות שבת הזוג לא יכולה בשום אופן לממש, כמו סקס עם בנים, או נשים מבוגרות, נחשב לבגידה? מה אתם חושבים?

emh

Member
לא מה שאנחנו חושבים חשוב...

מה שהיא חושבת בעניין זה מה שחשוב. יש בחורות שיסכימו לקשר פתוח עם אופציות להתנסויות אחרות, בתנאי כמובן שתקפיד על סקס בטוח... ויש בחורות שלא יסכימו לזה. חוץ מזה, אתה רק בן 20, בטח עוד יהיו לך הזדמנויות כשתהיה שוב פנוי (בהנחה שאתה לא מתכנן על חתונה בקרוב)

prosilence

New member
ברור.

סתם שאלה, מאיפה בא לך החשק על סקס עם גברים או עם מבוגרות ומה זה בדיוק שונה מהעובדה שאתה במיטה עם מישהי/ו שלא בת הזוג שלך?

הפוך על הפוך !

אם יש דברים שאתה לא יודע , יכול לבצע וגברים אחרים כן יודעים או לחלופין יודעים טוב יותר והיא כמובן תעשה זאת עימם ... יחשב כבגידה בעינייך ?! ברור שכן! אך במידה ותחליטו על יחסים פתוחים, מה שדי מוקדם מבחינת הפתיחות בגיל 20 אז הכל יהיה מותר לשני הכיוונים ! בא לי לחזור לצבא ! בא לך להתחלף ???

דם הבן

New member
תלוי מה את עושה עכשיו...

הלכתם קצת רחוק מדי. אין לי שום כוונה לעשות את הדברים האלה כל עוד יש לי חברה, כי בעיניה זה נחשב בגידה (וגם בעיני). ויחסים פתוחים? היה לי נסיון בזה, שלא צלח, וגם זה היה ממש מזמן. רציתי לשאול מה אתם חושבים, סתם כי השאלה הזו צצה לי בראש. תודה!

למעלה