חדש פה =] וצריך עזרה..

Voyager11

New member
חדש פה =] וצריך עזרה..

היי, אני חדש :) טוב אני אציג את עצמי.. אני בן 20 מתל אביב, סטודנט, במקור מהצפון. כולכם כאלה מנוסים שאתם בטח תעזרו לי =] יצאתי עם מישהו מדהים כבר פעמיים, ואני לא מנוסה בכל העניין הזה של רעיונות לדייטים.. במיוחד בחורף. אני צריך הצעה מעניינת ורומנטית למה אפשר לעשות. כבר הלכנו לסרט ואכלנו במסעדה, אז אשמח לרעיון אחר :) במיוחד שלשנינו אין אוטו ושיש גשם עכשיו.. (אני מתל אביב והוא מבת ים) פשוט נגמרו לי הרעיונות!

angelboy22

New member
מה עם דאנס בר?

בכל זאת זה לא מועדון אפשר לשבת נורמלי ואחכ לקום לרקוד קצת מה עם בהדרגה לבוא אחד לשני ? לא תמיד גשום עכשיו הגשם התחיל וכשלא גשום אפשר להשכיר את האופניים הירוקות וליסוע לטיולון בשדרות רוטשילד וכאלה

Voyager11

New member
תודה

בקשר ללבוא אליו, זה בעיה כי ההורים שלו לא יודעים, והאמת שאני מנסה לקחת את זה לאט הפעם. מכיר דאנס בר טוב?
אני לא מדבר על אוויטה.. שמעתי על איזה מקום חדש באלנבי אבל מתמונות שראיתי זה נראה כמו שלוחה של אטרף..

ItsikH

Member
הוא לא היחיד... בפרט המקום באלנבי, לפי התאור, נוטה יותר לכיוון הסליזי לייט. כמה שאלות:
כמה זמן יש לכם בדייט? שעה-שעתיים? לילה שלם?
יעזור אם תספר קצת על תחומי הענין שלכם - קרוב לודאי שאת שלך אתה מכיר הרבה יותר מאשר את שלו כמובן. למשל, קולנוע כולם אוהבים, אבל יש עוד סוגי בידור שהם יותר ספציפיים לקהל. אין אוטו - בגוש דן אפשר למצוא תחליפים. גשם - בא והולך, צפוי להתפוגג כבר מחר בבוקר ולא צפוי בקרוב. ז"א שאלו לא מגבלות חמורות. אבל הורים לא יודעים... קצת יותר מגביל.

Voyager11

New member
:)

יש לנו כמה שעות.. 3-4 לדעתי. לי באמת לא משנה מה, הקטע שנראה לי שמיצינו את הסצנה של לשבת בבית קפה.. מה אתם עושים כשאתם בדייט?

ItsikH

Member
חוץ מ... אתה יודע מה לדבר. בית קפה הוא בסה"כ מקום, תפאורה - אפשר גם לשבת על הטיילת ואפשר לשבת בגינה ציבורית אם רוצים להחליף תפאורה. בהתחשב בכך שאתם לא נפגשים הרבה ולעתים קרובות, יש לכם הרבה על מה לדבר. פעילות משותפת מעבר לכך - מחייבת ענין משותף - ולכן צריך לברר מהו הענין המשותף הזה.

Mr Invisibilety

New member
אני חושב ש..

דייטים ראשונים הם דבר קסום! המטרה שלהם היא להוביל אותנו להבנה מי הבנאדם שעומד מולנו, האם הוא יכול להיות האחד, או להבנה הנגדית - שזה פשוט לא זה! הדרך היחידה להבין זאת, היא לשבת, להכיר, לדבר כמה שיותר, לעשות "מבחנים" לבדוק את הצד השני, האם באמת הוא עונה לציפיות שלי מבן זוג, וכמובן בשביל כל אלה צריך לדבר. והרבה! ברמה של להחזיק בקבוק מים לידך ולשתות כשמתייבש הגרון! הכי חשוב זה לא לתת להורמונים ולחרמנות להשתלט, ומ-מ-ש לא להיכנס למיטה! זה בד"כ גורר תחושה נעימה של איזה סקס טוב, מלא בהתרגשות ופרפרים, זהו הוא מתאים לי. בד"כ זה לא נכון, וקשרים שמתבססים על סקס בד"כ נגמרים בסקס, שמתגלה כלא מספק מבחינה רגשית. אני מבין שכבר עברתם 2-3 דייטים בבתי קפה ומסעדות (קולנוע סתם מעביר את הזמן בדייט, ומוביל לנגיעות וליטופים,אם לא נסחפים זה יכול להיות אתנחתא נחמדה, ותזכורת למשיכה המינית שצריכה לפרוח ביניכם!) לכן אפשר לעלות שלב, לקחת בקבוק יין (לא חזק מדי!) לשבת בפארק (אפילו אם קר, שמים מעיל וצעיף, אמנם סוף דצמבר אבל ת"א פה, לא ניו יורק!) פשוט לשבת ולדבר, לתת ליין להוציא סודות ;) ואם אתם מפחדים מיין, גם כוס שוקו חם יכול להוות חלופה רומנטית ונחמדה. איזור שפך הירקון ליד הנמל מקום ממש נחמד ורומנטי בלילה. מלא ספספלים נחמדים ליד המים עם אורות רחוקים ובניינים גבוהים. אין כמו דייטים ראשונים :) בהצלחה!

ItsikH

Member
רק הערה לגבי הקולנוע או כל פעילות דומה - זה לא רק מעביר את הזמן, אלא מאפשר להכיר יותר - כי החוויה המשותפת יוצרת נושא לשיחה שממנו מגיעים גם לדברים אחרים. ואני נגד מבחנים ביחסים בין אישיים. מדברים גלויות עד כמה שניתן.

Mr Invisibilety

New member
מסכים איתך לגבי הקולנוע....

לגבי מבחנים - לא לבחן את הבחור ברמה של להעמיד אותו בסיטואציות לא נעימות ושאלות מביכות כדי לקבל את האינפורמציה. אלא לשאול את עצמך האם אני מתחבר לסוג הבנאדם שהוא, הדעות שלו, השקפת החיים שלו האם היא מתאימה לי, האם אני אסתדר איתו, האם אני נמשך אליו, האם אני אוהב את הריח שלו, האם הוא ברמה מספקת בשבילי. הרבה פעמים קורה שבסיטואציות מאוד מרגשות אנחנו סופגים את ההתרגשות מעצם קיום הסיטואציה: דייט, התרגשות, פרפרים, השקעתי בעצמי התלבשתי יפה אני מרגיש טוב, בטוח בעצמי, מוכן לחלוק את עצמי ולקבל מישהו אחר. בנוסף הכמיהה לקשר ולאהבה בד"כ מעגלת פינות בעניין סיפוק הרצונות שלנו. ולפעמים הרגשות האלה משתלטים, ובהם אנחנו מתאהבים, בתחושה הכללית מעצם המעמד, ולא באדם שמולנו. לכן חשוב להיות מדי פעם בשליטה, ולשאול את עצמך שאלות מהותיות (זה רלוונטי יותר אם אתה יודע מה אתה מחפש, מה עושה לך טוב, מה לא, ממה להתרחק...) לדעתי זה שלב מאוד חשוב וקריטי! מצד שני לא צריך להיות מקובע וללכת רק לפי תבנית, זה חשוב לזרום עם הסיטואציות ולגלות לבד ככל שעובר הזמן... סליחה על החפירות, זו דעתי. או יותר נכון, ככה הייתי נוהג בסיטואציה הזאת, אם הייתי בה כיום.

ItsikH

Member
להיפך אם כבר, זה בדיוק מה שקראתי לדבר גלויות

ItsikH

Member
Zה למשל מה שאני קורא מבחן (מפייס - מהיום) "...האדם הזה עוד לא גילה שעבדו עליו..כרגע הוא חושב שהמכרה הזו בניתוח בהרדמה מלאה,הוא דואג מוות,והיא חוששת שיכעס,אבל מאוהבת בלי פרופורציות..מה לעשות עם שניהם?.." (סחטנות רגשית - "מבחן" לגלות אם הוא אוהב אותה)

Mr Invisibilety

New member
מזעזע. ממש לא לזה התכוונתי.

הכוונה שלי הייתה למשהו אישי, פנימי עם עצמך. תוריד את המילה מבחן, באמת יוצרת קונוטציה שלילית.

למעלה