חדש פה..! התמכרתי :]

בייספיס

New member
חדש פה..! התמכרתי :]

אממ אז ככה יש לי יס אבל אף פעם לא ממש ראיתי את הסדרות ב"יס סטראס" אולי חוץ ממגרש ביתי... יום שישי לא יצאתי אז חבר שלי אמר לי לנסות את הסדרה "נמלטים" אמרתי למה לא?! טוב אז יום שישי בלילה ראיתי את הפרק הראשון ואחריו את השני ואחריו את השלישי!! היום (שלישי) אני כבר סיימתי פרק 13 ואולי מחרתיים שיהיה לי זמן אני יראה את הבאים! פשששש סדרה ממש אבל ממש יפה, אחת הטובות. נראה לי שברתי שיא בצפיית פרקים במספר מסויים של ימים :]

נמלטים ומייקל הצליחו לבאס אותי...

היתה תקופה שבה הייתי מתחננת לאנשים שיראו הבריחה מהכלא(ולא נמלטים,איכס)ושיכירו את מילר... עכשיו כל עיתון שמכבד את עצמו משבח את הסדרה,כל המדינה מכורה לסדרה וכל נקבה שנייה שרופה על מייקל. אני מתגעגעת לימים ש"הבריחה מהכלא" הייתה אנונימית ורק אני ועוד 5 אנשים בארץ היו מכירים אותה. כן,אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל זו האמת המרה.. א-ב-ל אין לי מה לעשות נגד זה, אז אנשים תהנו מהסדרה בכל זאת...

לא כיף לך איתנו..?! ../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

התחנפתי קצת "זרקי איזה עצם"

TAL 8

New member
כן אני רואה..אני כותבת לך משהו

בקומונה אז תראי !

TAL 8

New member
טולטול אהובתי תראי תהודעה אני הולכת

בינתיים......=\!

למה,דווקא אני מבסוטית לגמרי

מהפורום.. אני סתם רכושנית, כי הייתי ממש הראשונה שרואה את הסדרה לפני חצי שנה(יותר אפילו..) ופתאום כולם מכירים אותה.. יש לנו אחלה פורום ואנשים,שום דבר אישי...

LoKa18

New member
חחח מבינה אותך..

אני התחלתי לראות ת'סדרה לפני חצי שנה. רק אני ועוד 4 חבר'ה ידענו על קיומה! עכשיו כל העולם מכיר ת'סידרה - אבל מה....בכיף שיהיה! למה לא? שמחה שהצליח למילר סופסוף אחרי מאות אודישנים שהוא שמע בהם "לא"...מסתבר שהכל לטובה :) נ.ב: רוברט רוללללז (טי באג, עד כמה שזה נשמע מוזר...אין עליו! פדופיל פדופיל.....אבל קורע אותי מצחוקקק)

מכורות/ים למילר ההורס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo152.gif

רוצים לדבר עליו ללא הפסקה בלי שיפריעו לכם?! אז יש מקום במיוחד לפנטזיות שלכם הקומונה של מילר: http://communa.tapuz.co.il/wentwerth אחלה קומונה בניהולה של הבחורה הכי שווה במזרח התיכון טל ההורסת ממולץ!! בקרו שם תנו קצת כבוד לחברה מהפורום שלכם שעמלה קשה כדי לפתוח את הקומונה

בייספיס

New member
אני בן חח "חדש פה" :]

וכן טי באג הפדופיל באמת די מצחיק ד''א שמתי לב שבממוצע סקופילד מחייך פעם לפרק, הגיוני ?

למעלה