חדש פהה...

Aladinia

New member
חדש פהה...

טוב אז אממ... רק לפני כמה ימים הבנתי שיש דבר כזה... אני תמיד חולם חלומות צלולים משום מה... מאז שאני זוכר את עצמי בעצם נראה לי...אני זוכר היום חלומות שעשיתי בהם מה שבא לי עוד כשהייתי ממש קטן! לפני כמה ימים שהבנתי שאני בחלום התחלתי להשתמש בכוחות על טיבעיים וזה היה כיףףף!!....חחחח אבל משום מה מאז שהבנתי שיש דבר כזה "חלום צלול" אני לא זוכר את החלומות שלי יותר וגם לא מצליח לחצלל או איך שאומרים את זה...מה לעשות??
 

ArchangeI

New member
מוזר

אבל אל תשייך את העדר החלומות שלך לעובדה שגילית על השם של המושג, כי זה רק יכול לפגוע בחצלולים שלך. יכול להיות שסתם יש לך תקופת יובש.. קורה.
 

silverhawk

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כפי שארקאנג'ל אמר, סביר להניח שמדובר בסך הכל בצירוף מקרים. בכל מקרה, נשמח לשמוע קת על החוויות שלך בעולם החצלולים.
 

DJfroyke

New member
תתפלאו

אבל בזמן האחרון אני מדבר הרבה על חלומות צלולים עם חברים. אחד מהם בא אלי למחרת, ואמר שהוא חלם חלום צלול. אחד אמר לי שמאז שהזכרתי לו את עניין החלומות הצלולים, הוא חוטף שיתוק שינה ולא ישן טוב וכל מיני דברים מוזרים ועוד אחד אמר לי שמאז שדיברתי איתו על זה, הוא לא זוכר את החלומות בכלל, כמו שאמר ההוא פה בפורום. אני חושב שיש קשר.
 

ArchangeI

New member
ברור

כשאנשים מקבלים מודעות לנושא, הסיכוי שיהיה להם חלום צלול או אפילו לזכור חלומות גודל מאד. העניין פה הוא המקרה ההפוך, "ועוד אחד אמר לי שמאז שדיברתי איתו על זה, הוא לא זוכר את החלומות בכלל, כמו שאמר ההוא פה בפורום" זאת אומרת שלפני זה הוא זכר חלומות ומאז שדיברת איתו על הנושא הוא הפסיק לזכור, בשביל זה זה מוזר.
 

DJfroyke

New member
מה שאמרתי הוא

שדיברתי על זה עם שלושה אנשים. אחד מהם באמת חלם חלום צלול בעקבות זה. והשניים האחרים סבלו מההשפעה ההפוכה - לא זכרו חלומות בכלל ואחד מהם סבל מנדודי שינה וקטקלפסיה.
 

Aladinia

New member
אז מה אני יכול לעשות???

יש איזה דרך שתעזור לי??.. כבר שבועיים בערך שאני לא זוכר שום חלום...לפעמים קורה שאני נזקר באיזה חלק מהחלום וזהו... מה לעשות??
 

DJfroyke

New member
אחי אם יש לך זמן זה לא בעיה

קודם כל, חשוב שתדע: השינה מורכבת ממחזורי שינה, שאורכם של כל אחד מהם הוא שעה וחצי(עד שעה וחמישים). מחזור השינה מורכב מחמישה שלבים, כשהחמישי והאחרון שבהם הוא REM שבמהלכו אתה חולם. גילו, שכאשר מעירים מישהו בזמן שלב הREM, הוא תמיד זוכר את החלום שהוא חלם באותו זמן. לכן, אם אתה רוצה להתחיל ממשהו, הייתי מציע לך לכוון שעון שיעיר אותך כ 7.5 שעות אחרי שתירדם. או 6 שעות או 9 שעות. על דרך קבע. כמו כן, מי שמתעורר בסוף מחזור שינה, מתעורר הרבה יותר עירני. או עוד שיטה, שיכולה להאיץ את תהליך זכירת החלומות: אתה מכוון שעון שיעיר אותך 6 שעות אחרי שתירדם. אתה מתעורר, וכצפוי זוכר את החלום האחרון שחלמת. אתה כותב אותו (לא חובה בפירוט) ביומן החלומות. מכוון שעון לחצי שעה אחרי. מתעורר, אחרי חצי שעה, ושוב מכוון שעון לשעה אחרי. מומלץ גם לרשום ראשי פרקים של החלום שאתה זוכר בכל פעם שאתה מתעורר. תעשה ככה במשך שעתיים. זה יכול להאיץ בצורה דרמטית את זיכרון החלומות שלך. ד"א, מומלץ להשתמש בצלצול מתחזק, כדי שלא תתעורר מהחלום בבהלה ותתקשה לזכור אותו.
 
למעלה