חדש פהההה

Mrs Brightside

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני הילה

עייינת

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני עינת ואני צופיפניקית משבט עוז אריאל.

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif היי

ברוך הבא! אני בר בת 14 וחצי מראשון... ואני לא צופיפניקית:)

SuperKeren

New member
ברוך הבא טז!../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהיה פעיל בפורום, תפתח ותשתתף בדיונים, תהנה מתמונות וסיפורים ושיהיה לך כיף חיים
למקרה שלא ידעת, הנה קצת רקע ופרטים בסיסיים על הלהקה
תהנה!: MAROON 5 \ SuperKeren כבר כשתשמעו לראשונה את הדיסק "שירים אודות ג'יין" ("SONGS ABOUT JANE") של MAROON 5, תוכלו לראות מה קצת נשמה יכולה לעשות ללב הרוק האלטרנטיבי. בראש הלהקה, עומד אדם לווין (Adam Levine), אשף הגיטרה עם הקול שכובש לבבות. מאחוריו עומדים אנשים לא פחות חשובים כמו ג'יימס וולנטין (James Valentine), ג'ס קרמייקל (Jesse Carmichael), מיקי מאדן (Mickey Madden), וריאן דוסיק (Dusick). הלהקה משלבת אלמנטים של R&B ופאנק לשירי הרוק שלהם. מארון 5 לא כאן כדי "לדחוף" את הרעיונות שלהם למעמקי הגרון שלכם, אבל כשאדם "מכה" אותנו בקולו, והלהקה מהפנטת את הקהל ומכניסה אותם לעולמה, אתם יודעים שהם מתכוונים לזה... חברי להקת מארון 5 מכירים עוד מימי חטיבת הביניים. בעבר הם נקראו פרחי קארה (Kara's Flowers), ואז, הם הופיעו לראשונה בלוס אנג'לס, ב"וויסקי" ("The Whisky"), ב16 לספטמבר 1995. מאות התאספו כדי לראות את שילובי המוזיקה של הלהקה (שילוב של מוזיקה אלקטרונית, פופ, פאנק, ורוק.). זו הייתה האנרגיה שלהם על הבמה שגרמה לקהל לשים לב להרכב המוזיקלי המופלא הזה. עד קיץ 1997, פרחי קארה הוציאו את "העולם הרביעי" ("The Fourth World"), אלבומם המריע שבחים שהוקלט באולפני ריפרייז (Reprise Records), והלהקה, מיד יצאה לסיבוב הופעות ונגנה עם להקות כמו 'ריל ביג פיש' ('Reel Big Fish'), ו'גולד פינגר' ('Goldfinger'). "פרחי קארה" עזבו את אולפני פרייז רקורדס בשנת 1999 בשביל לפתוח בדרך מוזיקאלית חדשה. אחרי שנים של נסיונות ובדיקה (וגם ההוספה של אשף הגיטרה ג'יימס וולנטין), השילוב היחודי של הרוק ב R&B, SOUL, הגדירו את הסגנון המוזיקלי של MAROON5. השילובים והשירים החלו להתפתח כשחברי הלהקה החלו "לספוג" השפעות מחוויתם בקולג' (אוניברסיטה). כבר משורשיה, כלהקת רוק-אלטרנטיבי החלה הלהקה להתפתח ולהתרחב. שירים חדשים כמו "THIS LOVE", "SUNDAY MORNING", "SECRET", ו"NOT COMING HOME" משקפים ומזכירים את העניין הגדול של הלהקה במוזיקת נשמה. "בין הזמן שבו החלפנו את חברת התקליטים" אדם משחזר, " ביליתי הרבה מהזמן שלי בניו יורק. שם נחשפתי לתרבות האורבנית של ההיפ-הופ בדרך שאף פעם לא קרתה לי בלוס אנג'לס. זה הפנה אותי לז'אנר חדש לגמרי של מוזיקה שהשפיע רבות על כתיבת השירים שלי." אחרי שהופיעו מול מנכ"לים רבים של חברות תקליטים רבות, MAROON5 בחרו לבסוף לחתום על חוזה עם 'אוקטון רקורדס' ('Octone Records'). הלהקה הקליטה את "שירים אודות ג'יין" בלוס אנג'לס עם המפיק מאט וולאנס (Matt Wallace) באולפני רומבו (Rumbo Recorders)- אולפן שגם שימש לרובים ושושנים (Guns N' Roses) וללהקות רבות נוספות ששמן הולך לפניהן כמו: Guns N' Roses, Stone Temple Pilots, Tom Petty and the Heartbreakers, The Smashing Pumpkins and John Mellencamp שהקליט את החומר הטוב ביותר שלו באולפנים אלה. עכשיו, כשהתבססו בלוס אנג'לס, מארון5 מנגנים במועדונים משובחים בעיר כמו 'אל ריי' -המלך (El Rey), 'האוס אוף בלוז' - בית הבלוז (House of Blues), ו'וייפר רום' - חדר הוייפר (Viper Room). וחיממו את הקהל ללהקות כמו O.A.R, שריל קרואו (Sheryl Crow), וג'ון מאייר (John Mayer). לMaroon5 יש אלבום אחד שנקרא "Songs About Jane" והוא יצא בשנת 2002. כשהם היו בעבר Kara's Flowers (לפני שג'יימס הצטרף) היה להם אלבום שנקרא "The Fourth World" והוא יצא ב1997. באלבום של העולם הרביעי (הפרחים של קארה) השירים הם:
1. Captain Splendid 2. Future Kid 3. Loving The Small Time 4. My Ocean Blue 5. Myself 6. The Never Saga 7. Oliver 8. Pantry Queen 9. Sleepy Windbreaker 10. Soap Disco 11. To Her, With Love​
באלבום של שירים אודות ג'יין (מארון5) השירים הם:
1. Harder To Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Must Get Out 8. Sunday Morning 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home (Live) 12. Sweetest Goodbye​
אחרי שהלהיטים This Love וShe Will Be Loved היו בראשי המצעדים בכל העולם, והאלבום Songs About Jane הגיע למעמד המולטי פלטינה, הלהקה החליטה להוציא אלבום קצר (EP) ובו הקהל יוכל לשמוע את הלהקה בצורה אקוסטית מהופעה חיה! הדיסק הוא הEP (דיסק קצר) האקוסטי שיצא ב22 לינואר 2003. השירים בדיסק הן כולם גרסאות אקוסטיות ורשימת השירים היא:
1. This Love 2. Sunday Morning 3. She Will Be Loved 4. Harder To Breathe 5. The Sun 6. If I Fell (חידוש לשיר של הביטלס) 7. Highway To Hell -טראק בונוס! (חידוש לשיר של AC\DC - הביצוע של ריאן המתופף ועל התופים אדם - הסולן!)​
בשביל להשביע את רעב המעריצים, ב20 לספטמבר 2005, בבכורה עולמית, הוציאה הלהקה דיסק אודיו \ די וי די שנקרא Live - Friday The 13th. בDVD תוכלו למצוא ראיונות, הצצות אל מאחורי הקלעים ועוד הפתעות נעימות
. הCD כולל את השירים שבהופעה (שעל הDVD), להשמעה נוחה בכל מקום
. רשימת השירים היא: צד א' -
1. Shiver 2. Through With You 3. Tangled 4. Harder To Breathe 5. The Sun 6. Wasted Years 7. Secret/Ain't No Sunshine 8. Secret 9. Ain't No Sunshine 10. Not Coming Home 11. This Love 12. Must Get Out 13. Sunday Morning 14. Sweetest Goodbye 15. Hello 17. She Will Be Loved​
צד ב' -
1. Shiver 2. Through With You 3. Tangled 4. Harder To Breathe 5. The Sun 6. Wasted Years 7. Secret/Ain't No Sunshine 8. Secret 9. Ain't No Sunshine 10. Not Coming Home 11. This Love 12. Must Get Out 13. Sunday Morning 14. Sweetest Goodbye 15. Hello 17. She Will Be Loved 18. The Present - Not Coming Home 19. Secret - Instrumental 20. Not Coming Home - Songs About Jane 21. James Guitar Jam- Soundcheck Santa Barbara 5/13/2005 22. Sweetest Goodbye - Live Santa Barbara 5/13 Performance 23. Jesse/James Jam #1 -San Jose 5/5 24. Jesse/James Jam #2 -San Jose 5/5 25. Mickey Drum Jam-Soundcheck Sacramento 5/6 26. Ryan Dusick-Demo Track 3 27. Ryan Dusick-Demo Track 9 28. Tangled -Soundcheck Santa Barbara 5/13 29. Backstage Jam-Adam/Jesse/James/Wiley(unssen)/Blake(Simon Dawes)-Sacramento 5/6 30. Woman - Instrumental 31. The Process - Thoughts About Jane 32. Sweetest Goodbye - Instrumental 33. This Love - Songs About Jane 34. Harder To Breathe - Songs About Jane 35. She Will Be Loved -Songs About Jane 36. Sunday Morning-Songs About Jane 37. Shiver-Songs About Jane 38. Not Coming Home- Songs About Jane 39. Heads Of Them 40. Give Me Love 41. M.M.F. 42. Clomb 43. Leave A Message 44. The Pictures - Coming Home​
האלבום החדש של הלהקה, "It Won't Be Soon Before Long" יצא ב22 למאי 2007 (כן כן, סופית!), וזו רשימת השירים שיכיל:
1. If I Never 2. Little of Your Time 3. Wake Up Call 4. Won't Go Home Without You 5. Nothing Lasts Forever 6. Makes Me Wonder 7. Can't Stop 8. Goodnight, Goodnight 9. Not Falling Apart 10. Kiwi 11. Better That We Break 12. Back at Your Door​

גליזה

New member
../images/Emo6.gif "ורווק"...../images/Emo24.gifברוך הבא!../images/Emo140.gif

גל, 16 וחצי, יבנה
תהנה פה

cohenet91

New member
אתה מפורום צופים ../images/Emo98.gif

אללה צופיפניקים!!!
ענת, בת 15 ו2/3 (שבט סהר, הנ-ה-גת ה-חוף). ברוך הבא :)

למעלה