חדש על ניקולי!

חדש על ניקולי!

בגליון האחרון של קוסמופוליטן יש את ניקולי על השער בתמונה מהממת וראיון איתה , ומה שהיא אומרת זה ככה: החלום שלה עכשיו הוא תינוק , היא מאוד אוהבת ילדים ואוהבת לשמוע את קולות הצחוק שלהם! בקשר לטום היא אומרת שהוא אהבת חייה ושהיא תמיד תיהיה שם בשבילו , אם היא לא היתה שחקנית היא היתה רוצה להיות רופאה , ויש לה המון הערכה לרופאים! אגב - אבא שלה דוקטור שגילה המון על ניתוחים , ואמא שלה מדריכת אחיות , כשניקול נולדה המשפחה שלה היתה באמריקה , כי אבא שלה היה צריך לטוס לשם בשביל מחקר רפואי שעשה , וניקולי נולדה בהונלולו , הוואי , ולאחר 3-4 שנים הם חזרו לאוסטרליה. ניקול אמרה שהיא היתה ממש שבורה אחרי הגירושים , והיה לה קשה להירדם כל לילה , באותו זמן יצא סירטה המדהים מולאן רוז' ולכן היא אומרת שזו היתה התקופה הכי טובה שלה והכי נוראית שלה בו זמנית! ומה שהציל אותה מהמשבר שהיא היתה היה המשחק! זה בערך תמצית הדברים , וכ"כ אפשר ליראות מהראיון הזה שניקול לא תופסת מעצמה , היא פשוט בנאדם מהמם!!!

ערן1987

New member
יכול להיות שזו סיבה

שבגללה ניקול משתתפת בשנים האחרונות בכמות רבה של סרטים

American Girl

New member
איזה חמודהההההה היא../images/Emo70.gif

ותודה על החדשות! ולגביי טים-טום, הוא מטומטם!

galileo2003

New member
מטומטם בטירוף!!!

האיש הזה יקלוט מתישהו מה הוא הפסיד! כשהוא יבין שפנלופה היא סתם מקק מסריח - שלא לא מגיעה לקצה של ניקול (גם לא בגובה). אבל יאללה , הוא לא שווה אותה... ואני מקווה מאוד שניקול הספיקה להתאושש ולהבין את זה! יאללה צ'או לכם...... אשמח לקרוא על עוד חדשות!

gloria23

New member
../images/Emo45.gifנצל"ש

מישהו ראה אתמול גיא פינס ? הוא הראה קטע קטנטן מנשות סטנפורד...משהו כזה...מה זה הסרט הזה?

ולדעתי...

ניקול עובדת על מלא סרטים כי היא פשוט מאוד מבוקשת בהוליווד , תמיד מגדירים אותה : השחקנית הכי חמה והכי מבוקשת כיום בהוליווד! וניקול הולכת על זה כי יוצא שזו אחת הדרכים שלה להיתמודד עם הגירושים. המון מבקרי קולנוע ובכלל אנשים חשבו שהאמפריה של ניקול תיקרוס בשל הגירושים , מה שקרה בדיוק להיפך! ניקול לא מפסיקה להצליח ובגדול!!! ולכן לי באופן אישי ולהמוני אנשים יש הערכה עצומה אליה , על הדרך המדהימה שלה ועל ההיתמודדות עם הגירושים בצורה ניפלאה! ברור שאין בנאדם מושלם , אין כזה דבר וזה בכלל לא אנושי , וגם לניקול יש זמנים פחות טובים וטובים יותר , היא בנאדם כמונו עם רגשות והכל , עד כמה שקשה ליקלוט את זה , לפעמים אני חושבת , מה ניקול עושה עכשיו ברגע זה , מה היא חושבת , קשה ליתפוס את זה בגלל הריחוק הפיזי לצערי! אבל לגבי ניקול מושלמת כמו שהיא אני כ"כ אוהבת ומעריכה אותה , היא פשוט מדהימה! מהיום ש"הכרתי" אותה ישר התאהבתי בה!!! יש לה פשוט קסם אישי! בקשר לנעמי , ברור שלכל חברות , כמה טובות שהן יהיו , יש לפעמים וויכןחים וכאלה , אבל למה בכלל צריך להיתפס לזה??? הן חברות ממש טובות וזהו , ואני מאחלת להן שהחברות שלהן רק תמשיך ותגדל! ולגבי הקנאה - אני לא חושבת שיש בניהן קנאה! טום פשוט לא נורמלי!!! אני לעולם לא יקלוט איך הוא עזב את ניקול! אז זהו לבנתיים...
אוהבת אותך ניקולי!!!

הבהרה

ברור שניקול לא רק עושה סרטים כי זה עוזר לה להיתמודד , היא הרי שחקנית בלי שום קשר , אבל יוצא מיזה לטובה שזה מוציא אותה מהמשבר!

ערן

אם בא לך ליראות תמונות מדהימות של ניקולי , תיכנס לגלריות של הפורום של ניקולי והעלתי בעיקר לצילומי סטילס , טקס הבאפטה 2002 , מגזינים , שערי עיתונים , מולאן רוז' ועוד... אז תהנה!

כן בטח!

תסתכל למעלה , כתוב גלריות , תיכנס , ואז יופיעו לך תמונות של ניקולי , ובצד יהיו לך קטגוריות אותם תוכל ליבחור בכל מיני דברים של ניקולי!

ערן1987

New member
מישהו יכול להסביר לי..

למה גברת קידמן כ"כ מדהימה? היא אנושית בכלל?!?!?!?

ערן1987

New member
בטח שלטובתה!!!

התכוונתי לזה שהיא כ"כ יפה שזה לא אנושי.. מבינה?

galileo2003

New member
ממש!!!!

וואי אני כל הזמן חושבת על - איזו עבודה מעולה עשה אלוקים כשהוא ברא את ניקול!!! כל דבר אצלה פשוט מושלם מידיי!

ערן1987

New member
לא אלוהים,המדענים

חח.. ראיתי אתמול טיזר מהסרט החדש שלה "נשות הסטפורד" או משהו כזה.. ואומרים שם משהו כמו "מדענים גם יכולים לברוא את הדבר היפה בעולם שאלוהים לא הצליח לברוא" ורואים את ניקי.. והיא מחייכת ואומרת משהו ואז מביאה צחוק מוזר מאוד
אבל זה נראה סרט יפה,קומדיה כזאת.. עם מלא מלא כוכבים!!(כריסטופר ווקן,גלן קלוז,בט מידלר ועוד)

למעלה